Vrijwilliger Fondsenwerving Stichting Humblebees

Vrijwilliger Fondsenwerving Stichting Humblebees

Taak · 2–4 uur
2031 BH, Haarlem, Noord-Holland, Nederland
FinanciënLobbyingFondsenwervingMarketing & CommunicatieAdministratieReceptieHulpverleningZorgMaatje & buddyOndersteunend werkBegeleidingComputerElektronicaNederlands
ZorgMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Humblebees
#49265
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/stichtinghumblebees/activiteiten/Vrijwilliger-Fondsenwerving-Stichting-Humblebees/49265 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Fondsenwerving, Donaties aanvragen, schrijven, hulpvragen opstellen.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Humblebees is een Non-profit organisatie die bestuurd wordt door drie vrijwilligers die naast hun drukke baan zich volledig inzetten voor de organisatie van de stichting.

Aangezien het succes van de logeer weekenden afhankelijk is van donaties, giften en werving van fondsen, maar deze taken er vaak bij inschieten, zijn wij opzoek naar iemand die ons kan assisteren bij het indienen van deze aanvragen.

Het betreft voornamelijk administratieve taken zoals het uitzoeken welke fondsen relevant zijn en het indienen van aanvragen.

Hiervoor is er natuurlijk een plek vrij bij ons op het kantoor in Haarlem maar thuiswerken is in overleg ook mogelijk.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Humblebees

Stichting Humblebees is een jonge organisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking en hun families. Dit doen wij door 45 keer per jaar compleet verzorgde logeerweekenden te organiseren op Center Parcs te Zandvoort met de meest avontuurlijke en uiteenlopende activiteiten.

Wij zoeken spontane, enthousiaste en gezellige mensen die de deelnemers willen begeleiden bij hun dagelijkse routine en natuurlijk tijdens een van onze vele uitstapjes en activiteiten.

De weekenden vinden plaats op Zandvoort van vrijdagmiddag tot zondagavond en zijn compleet verzorgd. Accommodatie, eten, drinken, deelname aan alle activiteiten en reiskostenvergoeding zijn inbegrepen.

Als vrijwilliger word jij aangestuurd door de coördinerend begeleider van het weekend en werk je nauw samen met stagiaires en andere vrijwilligers om het een geweldig weekend voor iedereen te maken!

Enthousiast geworden? Stuur ons een berichtje hier en hopelijk zien we jou snel op een van onze weekenden

Powered by Deed‌mob Tools ·