Trainingen & E-learnings

Doe je vrijwilligerswerk in de regio IJmond? Vrijwillig Velsen geeft een duidelijk overzicht van het scholingsaanbod voor vrijwilligers in de regio. Met workshops, trainingen en cursussen waarmee jij je verder kunt ontwikkelen. Bekijk hier het cursusaanbod.

Lorem ipsum

E-learnings

Wil je direct vanachter je eigen tablet of PC aan de slag? We verzamelden ruim 70 gratis e-learning-modules die interessant zijn voor vrijwilligers, betaalde krachten en bestuursleden van vrijwilligersorganisaties. Van het werven van vrijwilligers en inrichten van je organisatie tot gespreksvaardigheden!

Ondersteuning bieden

Een overzicht van alle workshops, trainingen, evenementen en e-learnings om jouw vrijwilligerswerk in de regio IJmond naar een hoger niveau te tillen.

Je bent nooit uitgeleerd!

Zelf een workshop aanbieden?

Biedt jouw organisatie een interessante training waar ook andere vrijwilligers aan deel kunnen nemen? Vind je het waardevol om kennis te delen om zo het vrijwilligerswerk in de IJmond te versterken? Maak dan een workshop of training aan via het organisatieaccount. Ben je niet aan een organisatie verbonden maar wil je graag op persoonlijke titel een workshop geven? Neem dan contact met ons op.

Agenda trainingen en workshops

  1. Aankomende

Tips & Tricks

Tips

Zoek je vrijwilligers voor jouw organisatie?
Maak een organisatie aan op deze website en plaats en beheer je ...
Lees meer

Contactpersonen

Marjolijn Houwing
Marjolijn Houwing[email protected]0255 548545

Powered by Deed‌mob Tools ·