Skip Sidebar
Vier het leven

Vier het leven

Non-profit

Over ons

Vier het Leven neemt ouderen mee uit!
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen ...

Kunst & cultuurOuderen
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Redactievrijwilligers voor ontmoetingsplein Stichting Vier Het Leven

Redactievrijwilligers voor ontmoetingsplein Stichting Vier Het Leven

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Kunst & cultuurOuderen
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vier het leven
#56499
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/https4hetlevennl/activiteiten/Redactievrijwilligers-voor-ontmoetingsplein-Stichting-Vier-Het-Leven/56499 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met Vier het Leven al jaren gestalte aan. Naast fysieke ontmoetingen willen we ouderen óók een digitale ontmoetingsplek bieden: het Vier het Leven Cultureel Digitaal Ontmoetingsplein. Dit digitale plein biedt ruimte voor ontmoeting, culturele inspiratie, persoonlijke verhalen en is een online plek om met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen.


In het najaar van 2022 wordt het digitale ontmoetingsplein van Vier het Leven gelanceerd met een online mediatheek, aanbod van georganiseerde online activiteiten, een digitaal prikbord en een link naar het online reserveren voor onze reguliere activiteiten. Het plein is 24 uur per dag toegankelijk. Ook ouderen die niet meer fysiek met ons mee uit kunnen gaan, kunnen op deze manier online blijven meedoen. En ouderen die in gebieden wonen waar we nu als Vier het Leven nog niet actief zijn, kunnen het plein bezoeken en aan de online activiteiten deelnemen. 

Om het ontmoetingsplein inspirerend, toegankelijk en verrassend te maken en te houden, zijn wij op zoek naar vrijwilligers!

altRedactievrijwilligers

Wij zoeken creatieve, enthousiaste redactievrijwilligers om het digitale ontmoetingsplein van Vier het Leven te laten bruisen! Je helpt mee om het plein verder te ontwikkelen, content voor het plein te creëren en deze bindend, boeiend en actueel te houden en de mediatheek te verrijken. Schrijf je graag en denk je dat jij onze pleingasten kunt inspireren? Schud jij met gemak ‘de cultuurtip van de week’ uit je mouw en vind je het leuk om regelmatig een geschikt gespreksonderwerp op ons prikbord te plaatsen? Of heb je een interessant netwerk en lijkt het jou juist leuk om op zoek te gaan naar contentpartners of leuke gastsprekers/artiesten voor onze online bijeenkomsten? Meld je dan aan als redactievrijwilliger! 


Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vier het leven

Vier het Leven neemt ouderen mee uit!
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.