Vrijwilliger Eetcafé Huis van de Wijk de Dwarsligger op vrijdag

Vrijwilliger Eetcafé Huis van de Wijk de Dwarsligger op vrijdag

Taak · 4–8 uur
Planetenweg 338, 1974 BP IJmuiden, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Pak je Kans
#81764
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Pak-je-Kans/activiteiten/Vrijwilliger-Eetcafe-Huis-van-de-Wijk-de-Dwarsligger-op-vrijdag/81764 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

SAMENVATTING

Vrijwilligers van de Dwarsligger organiseren samen met een professional een Eetcafé voor zelfstandig wonende mensen met een verstandelijke beperking.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

Dankzij de inzet van deze vrijwilligers hebben al vele mensen met een verstandelijke beperking, al jaren, iedere vrijdagavond, een gezellig moment waarbij zij gezamenlijk eten en elkaar ontmoeten.

De vrijwilligers werken met een professional van begeleidende organisatie. Dit zijn Het SIG, De Waerden en Philadelphia. Van 1 van deze organisaties is er altijd iemand aanwezig die kennis heeft van de cliënten.

Met Kerst, Pasen en bij het einde van het seizoen wordt er extra uitgepakt.

Vanuit Welzijn Velsen is er een professioneel contactpersoon waar u een aantal keer per jaar mee vergadert en waar u een beroep op kunt doen als daar behoefte aan is.

We zoeken koks voor om de week en om in te vallen en u kunt helpen het tafeldekken, bedienen, opruimen enz. U eet gezellig mee.

Vindt u dat u goed met de doelgroep om kunt gaan, kunt u in een groep werken en lijkt u de taken interessant? Meldt u dan aan.


Dus om de week voor een vaste kok. Wekelijks voor assisteren en tafeldekken e.d. De functies kunnen ook gecombineerd worden. Alles in goed overleg.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Pak je Kans

WIJ zorgen dat mensen weer mee kunnen doen. Mensen met afstand tot de samenleving en de arbeidsmarkt. Samen met andere buurtbewoners, voor iedereen.
Bij de dagactiviteiten van Pak je Kans! organiseren WIJ dagactiviteiten op een buurthuisachtige manier met vrijwilligers. Een deel van de activiteiten zijn voor alle buurtbewoners, een deel is voor bewoners die daarvoor in aanmerking komen. WIJ zoeken vrijwilligers die veiligheid en structuur kunnen bieden.

Powered by Deed‌mob Tools ·