Begeleider taalactiviteit voor mensen met een afstand tot de samenleving

Begeleider taalactiviteit voor mensen met een afstand tot de samenleving

Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 26 jan 2023
Planetenweg 338, 1974 BP IJmuiden, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
3 Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Pak je Kans
#61181
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Pak-je-Kans/activiteiten/Begeleider-taalactiviteit-voor-mensen-met-een-afstand-tot-de-samenleving/61181 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Samen met een andere vrijwilliger begeleidt u Wegwijs.nl. Een taalactiviteit voor mensen met een afstand tot de samenleving.

Uitgebreide omschrijving

Wegwijs is een taalactiviteit voor mensen met een afstand tot de samenleving. Zij kunnen een trauma hebben of een lichte beperking. Samen met een ervaren vrijwilligster bereidt u de les voor, geeft u de les en zorgt voor een veilige en ontspannen sfeer. De nadruk in de les ligt vooral op het spreken.

De activiteit is op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Tijdens de activiteit wordt er ook een pauze gehouden met de deelnemers waarbij met elkaar gezellig koffie of thee drinken.


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Pak je Kans

WIJ zorgen dat mensen weer mee kunnen doen. Mensen met afstand tot de samenleving en de arbeidsmarkt. Samen met andere buurtbewoners, voor iedereen.
Bij de dagactiviteiten van Pak je Kans! organiseren WIJ dagactiviteiten op een buurthuisachtige manier met vrijwilligers. Een deel van de activiteiten zijn voor alle buurtbewoners, een deel is voor bewoners die daarvoor in aanmerking komen. WIJ zoeken vrijwilligers die veiligheid en structuur kunnen bieden.

Powered by Deed‌mob Tools ·