Assistent begeleider voor een koor voor mensen met een verstandelijke beperking

Assistent begeleider voor een koor voor mensen met een verstandelijke beperking

Structureel werk · 2–4 uur/week
Planetenweg 338, 1974 BP IJmuiden, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Pak je Kans
#50244
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Pak-je-Kans/activiteiten/Assistent-begeleider-voor-een-koor-voor-mensen-met-een-verstandelijke-beperking/50244 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ongeveer 8 keer per jaar op een vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en bij incidentele activiteiten zoals het Havenfestival. Samen met een ervaren vrijwilliger

Uitgebreide omschrijving

Piet Hein, uit Uitgeest, begeleidt al jaren Koor Together in buurtcentrum De Dwarsligger. Voorheen werd hij ondersteund door een assistent. Deze is helaas weggevallen. Piet zoekt een nieuwe collega vrijwilliger om samen mensen met een beperking een gezellige avond te bezorgen.

Het koor bestaat uit mensen met en verstandelijke beperking. De muzikale begeleiding wordt gedaan door de Wijkerstraatband.


Wij zoeken iemand met affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en met zingen en muziek. Door uw inzet kan Piet zich meer richten op de muzikale begeleiding en hebben de deelnemers en de leden van de band een gezellige avond. Deelnemers en begeleiding maken ook eigen teksten en liedjes.


De taken zijn o.a.:

-Gastheer/vrouw zijn;

-Tekstboekjes uitdelen en helpen met de juiste bladzijde zoeken;

-Positieve aandacht geven aan de deelnemers;

-Meedenken;

-Helpen met het rondbrengen van de affiches.


U wordt vrijwilliger bij Welzijn Velsen, kunt een beroep doen op de verantwoordelijke werker, gaat mee in de attenties voor de vrijwilligers en de verzekeringen, kunt een VOG aanvragen op kosten van de stichting.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Pak je Kans

WIJ zorgen dat mensen weer mee kunnen doen. Mensen met afstand tot de samenleving en de arbeidsmarkt. Samen met andere buurtbewoners, voor iedereen.
Bij de dagactiviteiten van Pak je Kans! organiseren WIJ dagactiviteiten op een buurthuisachtige manier met vrijwilligers. Een deel van de activiteiten zijn voor alle buurtbewoners, een deel is voor bewoners die daarvoor in aanmerking komen. WIJ zoeken vrijwilligers die veiligheid en structuur kunnen bieden.

Powered by Deed‌mob Tools ·