Wandelclub maatje op maandagochtend

Wandelclub maatje op maandagochtend

Structureel werk · 1–2 uur/week
Aletta Jacobsstraat 74, 1991 TB Velserbroek, Nederland
BuitenZorgMaatje & buddySociaal contactDe hond uitlatenHulpverleningActiviteiten begeleiden
ZorgOuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Molenweid
#67744
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Molenweid/activiteiten/Wandelclub-maatje-op-maandagochtend/67744 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Maandagochtend is het wandelochtend bij ons op de Molenweid. Onze bewoners zitten veelal in een rolstoel en zijn gek op dit vaste wandelmoment in de week!

Uitgebreide omschrijving

Onze bewoners van de Molenweid kunnen veelal niet zelfstandig meer naar buiten maar genieten wel enorm van buiten zijn.


Elke maandagochtend gaan wij met een groepje vrijwilligers en familieleden een frisse neus halen en een rondje buiten wandelen. Onze bewoners zijn gek op dit wandelmoment. Helaas hebben wij niet altijd genoeg rolstoelduwers om iedereen mee te nemen.

We verzamelen 10.30 a 10.45 en gaan om 11.00 wandelen. We wandelen vaak een rondje door het park en zijn rond 11.30 weer terug. Soms bij goed weer lopen we wat langer.


U kunt ofwel gekoppeld worden aan 1 bewoner ofwel elke keer andere bewoners mee nemen naar buiten.


Indien u vrijwilliger wordt bij ons zal u begeleid worden door Aafje van welzijn en activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat ook u zich thuis voelt als vrijwilliger bij de Molenweid.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Molenweid

De Molenweid is een kleinschalige woongemeenschap direct naast het centrum van Velserbroek. Bij ons wonen 30 ouderen met een beperking op het gebied van dementie, lichamelijke klachten of psychiatrie.
Het huis is ruim opgezet en heeft 2 prachtige tuinen waar we graag zitten met de bewoners. Het is voor ons belangrijk dat de bewoners zoveel mogelijk kunnen leven zoals ze dat thuis zouden doen. Iedereen die betrokken is bij de Molenweid houdt zich dagelijks bezig met zinvolle activiteiten vorm te geven voor onze bewoners.
Wij koken elke dag voor onze bewoners, vaak met ondersteuning van de bewoners zelf. Andere regelmatig terugkerende activiteiten zijn gymnastiek, dansen, creatieve middag, live muziek, bus uitjes, zingen, wandelen, duo-fietsen en nog meer.

Powered by Deed‌mob Tools ·