Skip Sidebar
Molenweid

Molenweid

Non-profit

Over ons

De Molenweid is een kleinschalige woongemeenschap direct naast het centrum van Velserbroek. Bij ons wonen 30 ouderen met een beperking op het gebied van dementie, lichamelijke klachten of psychiatrie ...

ZorgOuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Samen spelletjes spelen met onze bewoners

Samen spelletjes spelen met onze bewoners

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 16 feb 2023
Aletta Jacobsstraat 74, 1991 TB Velserbroek, Nederland
ZorgOuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Molenweid
#62170
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Molenweid/activiteiten/Samen-spelletjes-spelen-met-onze-bewoners/62170 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze bewoners van de Molenweid zijn veelal gek op spelletjes spelen. Rummikub, sjoelen, pimpampet, quizzen, kaarten en nog meer. Speelt u mee?

Uitgebreide omschrijving

Onze bewoners van de Molenweid houden veelal wel van een spelletje en wat gezelligheid. Of het nu een kaartje leggen is, boter kaas en eieren, rummikub of een spelletje via de digitale televisie, onze bewoners kunnen hier vaak erg van genieten.


U kunt ofwel gekoppeld worden aan 1 bewoner ofwel elke keer wisselen van etage en met wie u speelt. U hoeft niet op een vaste tijd te kunnen. Voor vrijwilligerswerk houden wij aan graag minimaal 1x per maand.


Indien u vrijwilliger wordt bij ons zal u begeleid worden door Aafje van welzijn en activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat ook u zich thuis voelt als vrijwilliger bij de Molenweid.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Velserbroek Activiteiten > Molenweid > Samen spelletjes spelen met onze bewoners

Over Molenweid

De Molenweid is een kleinschalige woongemeenschap direct naast het centrum van Velserbroek. Bij ons wonen 30 ouderen met een beperking op het gebied van dementie, lichamelijke klachten of psychiatrie.
Het huis is ruim opgezet en heeft 2 prachtige tuinen waar we graag zitten met de bewoners. Het is voor ons belangrijk dat de bewoners zoveel mogelijk kunnen leven zoals ze dat thuis zouden doen. Iedereen die betrokken is bij de Molenweid houdt zich dagelijks bezig met zinvolle activiteiten vorm te geven voor onze bewoners.
Wij koken elke dag voor onze bewoners, vaak met ondersteuning van de bewoners zelf. Andere regelmatig terugkerende activiteiten zijn gymnastiek, dansen, creatieve middag, live muziek, bus uitjes, zingen, wandelen, duo-fietsen en nog meer.