Skip Sidebar
Molenweid

Molenweid

Non-profit

Over ons

De Molenweid is een kleinschalige woongemeenschap direct naast het centrum van Velserbroek. Bij ons wonen 30 ouderen met een beperking op het gebied van dementie, lichamelijke klachten of psychiatrie ...

ZorgOuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Samen creatief en knutselen!

Samen creatief en knutselen!

Structureel werk · Flexibele uren
Aletta Jacobsstraat 74, 1991 TB Velserbroek, Nederland
ZorgOuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Molenweid
#63001
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Molenweid/activiteiten/Samen-creatief-en-knutselen/63001 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze bewoners vinden het leuk om bijv. kaarten te maken, schilderijtjes te schilderen of mandala's te kleuren. Komt u onze bewoners hierbij ondersteunen?

Uitgebreide omschrijving

Een aantal van onze bewoners op de Molenweid zijn er gek op om lekker creatief aan de slag te gaan. Denk aan kaarten maken, schilderijtjes maken, diamond painting, breien, potjes versieren, mandala kleurplaten inkleuren of iets anders creatiefs.


Onze bewoners kunnen veelal wel wat hulp gebruiken bij creatieve activiteiten en we zouden graag onze bewoners wat vaker creatief aan de slag kunnen laten gaan. We hebben flink wat leuke materialen die uitnodigen tot leuke dingen maken.


U kunt gekoppeld worden aan 1 bewoner of aan een klein groepje. U hoeft niet op een vaste tijd te kunnen. Voor vrijwilligerswerk houden wij aan graag minimaal 1x per maand.


Indien u vrijwilliger wordt bij ons zal u begeleid worden door Aafje van welzijn en activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat ook u zich thuis voelt als vrijwilliger bij de Molenweid.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Velserbroek Activiteiten > Molenweid > Samen creatief en knutselen!

Over Molenweid

De Molenweid is een kleinschalige woongemeenschap direct naast het centrum van Velserbroek. Bij ons wonen 30 ouderen met een beperking op het gebied van dementie, lichamelijke klachten of psychiatrie.
Het huis is ruim opgezet en heeft 2 prachtige tuinen waar we graag zitten met de bewoners. Het is voor ons belangrijk dat de bewoners zoveel mogelijk kunnen leven zoals ze dat thuis zouden doen. Iedereen die betrokken is bij de Molenweid houdt zich dagelijks bezig met zinvolle activiteiten vorm te geven voor onze bewoners.
Wij koken elke dag voor onze bewoners, vaak met ondersteuning van de bewoners zelf. Andere regelmatig terugkerende activiteiten zijn gymnastiek, dansen, creatieve middag, live muziek, bus uitjes, zingen, wandelen, duo-fietsen en nog meer.