Een wandelmaatje voor onze bewoners

Een wandelmaatje voor onze bewoners

Structureel werk · Flexibele uren
Aletta Jacobsstraat 74, 1991 TB Velserbroek, Nederland
Activiteiten begeleidenHulpverleningZorgBegeleidingSociaal contact
ZorgOuderenWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Molenweid
#54587
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Molenweid/activiteiten/Een-wandelmaatje-voor-onze-bewoners/54587 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bewoners van de Molenweid zijn veelal niet in staat zelfstandig naar buiten te gaan voor een wandeling maar genieten hier wel enorm van. Wil jij met hen mee?

Uitgebreide omschrijving

Onze bewoners van de Molenweid kunnen veelal niet zelfstandig meer naar buiten maar genieten wel enorm van buiten zijn.

Wij zoeken bij de Molenweid vrijwilligers die ofwel in de ochtend of de middag met 1 of meerdere bewoners naar buiten willen. Sommige bewoners lopen zelfstandig maar andere bewoners zitten in een rolstoel en moeten geduwd worden.

Onze bewoners lopen bijv. graag naar het winkelcentrum, naar de Westbroekerplas (surfmeer) of gewoon een rondje door de wijk.


U kunt ofwel gekoppeld worden aan 1 bewoner ofwel elke keer andere bewoners mee nemen naar buiten. U hoeft niet op een vaste tijd te kunnen.


Indien u vrijwilliger wordt bij ons zal u begeleid worden door Aafje van welzijn en activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat ook u zich thuis voelt als vrijwilliger bij de Molenweid.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Molenweid

De Molenweid is een kleinschalige woongemeenschap direct naast het centrum van Velserbroek. Bij ons wonen 30 ouderen met een beperking op het gebied van dementie, lichamelijke klachten of psychiatrie.
Het huis is ruim opgezet en heeft 2 prachtige tuinen waar we graag zitten met de bewoners. Het is voor ons belangrijk dat de bewoners zoveel mogelijk kunnen leven zoals ze dat thuis zouden doen. Iedereen die betrokken is bij de Molenweid houdt zich dagelijks bezig met zinvolle activiteiten vorm te geven voor onze bewoners.
Wij koken elke dag voor onze bewoners, vaak met ondersteuning van de bewoners zelf. Andere regelmatig terugkerende activiteiten zijn gymnastiek, dansen, creatieve middag, live muziek, bus uitjes, zingen, wandelen, duo-fietsen en nog meer.

Powered by Deed‌mob Tools ·