Skip Sidebar

Over ons

Een goede dag! Dat is waar wij het allemaal voor doen. Of je nu jong of oud bent, iedereen wil graag leuke dingen doen in zijn vrije tijd. Als je een beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om je ...

Mensen met een beperkingZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Heb jij een uurtje tijd?

Heb jij een uurtje tijd?

Structureel werk · Flexibele uren
Waterviolier, 1991GW Velserbroek, Nederland
Lezen & schrijvenVervoerKoken & etenTuinierenKlussenActiviteiten begeleidenGastheer/vrouwSportBuitenDieren verzorgenBegeleidingSociaal contactMaatje & buddyZorgDe hond uitlatenHandwerkenCreatiefMuziekNederlands
Mensen met een beperkingZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Dit is een aanbod (ik bied mij aan)
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Hartekamp Groep
#54514
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/De-Hartekamp-Groep/activiteiten/Heb-jij-een-uurtje-tijd/54514 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een uurtje tijd? Of misschien heb je geen tijd maar wil je wel samen met iemand de hond uitlaten. Jij kan iets moois toevoegen aan iemands leven!

Uitgebreide omschrijving

De Waterviolier in Velserbroek is een woonlocatie voor 22 volwassenen met een lichte of matige verstandelijke beperking. Ze functioneren op het niveau van basisschool leerling.

Verschillende cliënten zoeken een maatje om bijvoorbeeld samen de hond uit te laten, stukje te fietsen, avond wandeling, spelletje spelen enz. Denk ook aan dingen als vliegtuigen kijken op Schiphol of eens een uurtje naar het strand.

En misschien heb jij een leuke hobby waar je een deelnemer in wil betrekken?


Laat het ons weten en we kijken samen wat bij je past! Geen verplichting, vrijblijvend en altijd een proeftijd!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Velserbroek Activiteiten > De Hartekamp Groep > Heb jij een uurtje tijd?

Over De Hartekamp Groep

Een goede dag! Dat is waar wij het allemaal voor doen. Of je nu jong of oud bent, iedereen wil graag leuke dingen doen in zijn vrije tijd. Als je een beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om je hobby uit te oefen. En soms is het leven best saai en eenzaam als je weinig verwanten hebt.
Vrijwilliger worden bij de Hartekamp Groep is leerzaam en leuk. Vrijwilligers horen erbij en zijn onmisbaar voor onze cliënten. Bijvoorbeeld om samen activiteiten mee te doen in hun vrije tijd. En om leuke contacten op te bouwen in hun woonomgeving.

Samen zoeken we vrijwilligerswerk op een plek die bij jou past, op tijden die jou uitkomen. We zorgen ervoor dat je goed ingewerkt en begeleid wordt. Voordat je begint, krijg je achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over de cliënt(en) met wie je gaat werken. We vergoeden je reiskosten van en naar het vrijwilligerswerk. Elke dag zo goed mogelijk.