Skip Sidebar

Over ons

Een goede dag! Dat is waar wij het allemaal voor doen. Of je nu jong of oud bent, iedereen wil graag leuke dingen doen in zijn vrije tijd. Als je een beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om je ...

Mensen met een beperkingZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
De Hartekamp Groep

Over De Hartekamp Groep

Een goede dag! Dat is waar wij het allemaal voor doen. Of je nu jong of oud bent, iedereen wil graag leuke dingen doen in zijn vrije tijd. Als je een beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om je hobby uit te oefen. En soms is het leven best saai en eenzaam als je weinig verwanten hebt.
Vrijwilliger worden bij de Hartekamp Groep is leerzaam en leuk. Vrijwilligers horen erbij en zijn onmisbaar voor onze cliënten. Bijvoorbeeld om samen activiteiten mee te doen in hun vrije tijd. En om leuke contacten op te bouwen in hun woonomgeving.

Samen zoeken we vrijwilligerswerk op een plek die bij jou past, op tijden die jou uitkomen. We zorgen ervoor dat je goed ingewerkt en begeleid wordt. Voordat je begint, krijg je achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over de cliënt(en) met wie je gaat werken. We vergoeden je reiskosten van en naar het vrijwilligerswerk. Elke dag zo goed mogelijk.

Foto's