vrijwilligers gezocht voor op het Forteiland

vrijwilligers gezocht voor op het Forteiland

Structureel werk · 6–8 uur/week
Forteiland IJmuiden, Forteiland 10, IJmuiden, Noord-Holland 1976 DZ, Nederland
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
14 Leven in het water15 Leven op het land17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
stichting expl. Forteiland
#50257
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/stichting-expl-Forteiland/activiteiten/vrijwilligers-gezocht-voor-op-het-Forteiland/50257 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligers gezocht voor het onderhoud en de dagelijkse zaken op het Forteiland.

Uitgebreide omschrijving

Voor het onderhoud en de dagelijkse zaken is de stichting van het Forteiland opzoek naar een uitbreiding op het vrijwilligersteam. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich 1 of meerdere dagen in de week willen inzetten op deze unieke locatie. Om 8 uur de overtocht naar het eiland, starten met koffie of thee en dan met het team aan de gang. De werkzaamheden zijn heel divers, van het maken van kozijntjes, herstellen van deuren, schilderen, het aanleggen en onderhouden van de elektra, overzetten naar het vaste land van het afval en andere zaken, lassen in onze werkplaats tot het bijhouden van het groen en het opruimen van het aangespoelde/ gewaaide afval om het eiland netjes te houden. Er gebeurd van alles op het eiland en geen dag is hetzelfde. We zijn op maandag, dinsdag en de woensdagen bezig op het eiland van 8.00 uur tot ongeveer 14.30-15.00 uur. Heb je interesse en wil je eens kennis maken kom dan een bakkie koffie doen op deze mooie locatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over stichting expl. Forteiland

Voor het onderhoud en de dagelijkse zaken is de stichting van het Forteiland opzoek naar een uitbreiding op het vrijwilligersteam. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich 1 of meerdere dagen in de week willen inzetten op deze unieke locatie. De werkzaamheden zijn heel divers, van het maken van kozijntjes, herstellen van deuren, schilderen, het aanleggen en onderhouden van de elektra, overzetten naar het vaste land van het afval, lassen in onze werkplaats tot het bijhouden van het groen. Er gebeurd van alles op het eiland en geen dag is hetzelfde. We zoeken voor op de maandag, dinsdag of woensdag vrijwilligers die ons team willen versterken. Onze dagen op het eiland zijn van 8.00 uur tot ongeveer 14.30 uur. Heb je interesse en wil je eens kennis maken kom dan een bakkie koffie doen op de mooie en bijzondere locatie.

Powered by Deed‌mob Tools ·