Vrijwillig Tuinman/-vrouw voor Wonen Plus

Vrijwillig Tuinman/-vrouw voor Wonen Plus

Taak
Flexibele locatie
WelzijnOuderenMensen met een beperking
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wonen Plus Velsen
#80959
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Wonen-Plus-Velsen/activiteiten/Vrijwillig-Tuinman-vrouw-voor-Wonen-Plus/80959 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om anderen te helpen en ben je graag buiten? Wij zoeken mensen die kleine tuinklussen bij onze abonnees willen doen.


Mensen van 65 jaar of ouder kunnen lid worden van Wonen Plus Velsen. Onze leden kunnen een beroep op ons doen voor het uitvoeren van kleine klussen in en om het huis, met als doel op een prettige manier zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Wij willen graag ons team vrijwilligers uitbreiden met een tuinman/-vrouw.


Wat zoeken wij?

Zelfstandig uitvoeren van kleine tuinklussen (max. 2 uur), zoals schoffelen, onkruid verwijderen en snoeien bij 65-plussers en mensen met een beperking. 


  • De medewerker van het meldpunt Wonenplus geeft jou de gegevens van een nieuwe klus door;
  • Je maakt zelf een afspraak met de klant om de klus uit te voeren;
  • De klus mag maximaal 2 uur duren;
  • Na afloop rekent de klant direct met jou af (je krijgt een kleine vergoeding per gewerkt uur plus voorrijkosten).


Naast het uitvoeren van de tuinwerkzaamheden speelt het sociale aspect een belangrijke rol. De meeste klanten vinden het leuk om even bij te kletsen of samen een kopje koffie te drinken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Wonen Plus Velsen

Leveren van diensten aan 65- plussers en mensen met een beperking. Dit om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen.

Powered by Deed‌mob Tools ·