Skip Sidebar

Over ons

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het landKwaliteitsonderwijsKlimaatactie
Deel
social media coordinator

social media coordinator

Structureel werk · Flexibele uren
Vergierdeweg 292, 2026 BJ Haarlem, Nederland
Marketing & CommunicatieSociale media
DierenwelzijnNatuur & Milieu
KwaliteitsonderwijsKlimaatactieLeven op het land
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vogelhospitaal Haarlem
#58890
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Vogelhospitaal-Haarlem/activiteiten/social-media-coordinator/58890 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je helpt ons met onze social media, je geeft advies, checkt de berichten en schrijft zelf ook als je dat wil

Uitgebreide omschrijving

Ben jij handig met social media, vooral Facebook en Instagram? Kun jij ervoor zorgen dat onze fans betrokken blijven en goed geïnformeerd worden over wat er allemaal speelt bij het Vogelhospitaal? Het is een mooie uitdaging om onze social media te beheren.

Het is jouw taak om met regelmaat te posten en waar nodig vragen door te spelen om te laten beantwoorden. Je verbetert berichtjes die je als input krijgt van de medewerkers en vrijwilligers, denkt mee en als je wil kun je ook zelf schrijven en fotograferen. Daarnaast is er vrijheid voor alle goede ideeën om ons nog bekender te maken. Dit is van belang want hoe bekender wij zijn, des te meer vogels we kunnen redden!


Zoek jij een mooie ervaring voor je CV? Heb je kennis van Facebook?

maar heb je geen verstand van vogels? Geen zorgen. Onze beheerders en vrijwilligers van het Vogelhospitaal geven input voor de verhalen.


Het kost je een misschien een uur of twee per week. Alles kan vanuit huis op het moment dat het jou uitkomt, aanvoer van berichten gaat digitaal. Maar als je het gezellig vindt, kun je ook op het Vogelhospitaal werken.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Haarlem Activiteiten > Vogelhospitaal Haarlem > social media coordinator

Over Vogelhospitaal Haarlem

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de natuur zodra dat kan.