collecte coordinator

collecte coordinator

Structureel werk · Flexibele uren
Vergierdeweg 292, 2026 BJ Haarlem, Nederland
Activiteiten begeleiden
DierenwelzijnNatuur & Milieu
KwaliteitsonderwijsKlimaatactieLeven op het land
1 plaats over.
Activiteit Delen
Vogelhospitaal Haarlem
#49454
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Vogelhospitaal-Haarlem/activiteiten/collecte-coordinator/49454 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Organisator gezocht die ons helpt de collectes goed te laten verlopen

Uitgebreide omschrijving

Hou jij ervan om iets te organiseren en regelen? Plannen en alles netjes op tijd klaar hebben?

Om ons werk voor de vogels mogelijk te maken hebben wij geld nodig, daarom organiseren wij 6x per jaar een collecte in een van de gemeenten in de buurt. Wij zoeken een collecte coördinator die ons hiermee kan helpen. Als coördinator regel je de collectanten voor de collecte, je zet de bussen klaar met alle informatie erbij, deelt de wijken in en bent de vraagbaak voor de collectanten. Natuurlijk zijn we ook blij als je zelf een dagje meeloopt, maar het hoeft niet.

Je bent nauwkeurig, planmatig en kunt zelfstandig werken, je vindt contact met mensen leuk en je bent betrouwbaar. De rest leren we je wel!

Omdat wij een kleine organisatie zijn , hebben wij geen landelijke collecteweek maar steeds een andere week voor de gemeenten in onze buurt. We collecteren dus 6x per jaar. Maar als je er een paar kunt doen, is dat al fijn.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Vogelhospitaal Haarlem

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de natuur zodra dat kan.

Powered by Deed‌mob Tools ·