Website beheerder Vogelhospitaal

Website beheerder Vogelhospitaal

Structureel werk · Flexibele uren
Vergierdeweg 292, 2026 BJ Haarlem, Nederland
Website makenNederlandsComputer
DierenwelzijnNatuur & Milieu
KwaliteitsonderwijsKlimaatactieLeven op het land
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vogelhospitaal Haarlem
#59346
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Vogelhospitaal-Haarlem/activiteiten/Website-beheerder-Vogelhospitaal/59346 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je kennis van Wordpress en af en toe een uurtje over? Het Vogelhospitaal zoekt een website beheerder.

Uitgebreide omschrijving

Heb je kennis van Wordpress en af en toe een uurtje over? Het Vogelhospitaal zoekt een website beheerder. Het wordt jouw taak om onze website te beheren en te onderhouden. Regelmatig doen we kleine wijzigingen zoals het aanpassen van pagina’s, het plaatsen van vacatures en het uploaden van documenten zoals nieuwbrieven en jaarverslagen. Dat kan een mooie start zijn om te beginnen. 

Onze website is gemaakt met Wordpress en we gebruiken het Thema Avada. Avada is een uitgebreid thema en maakt je werk een stuk eenvoudiger. Mocht je daar geen kennis van hebben is dat geen probleem, het is erg gebruikersvriendelijk en snel te leren. Verder zou het fijn zijn als je zelf ook teksten zou kunnen schrijven op basis van aangeleverde gegevens voor de nieuwe pagina's die we willen toevoegen. En ben je creatief en heb je leuke ideeën om de website nog leuker te maken dan is daar alle ruimte voor.

Alles kan vanuit huis op het moment dat het jou uitkomt. De gewenste aanpassingen en eventuele documenten sturen we per email naar je toe. Zijn het wat grotere wijzigingen dan spreken we graag even met je af op het Vogelhospitaal. Verder maken we graag een keer per kwartaal een afspraak op het Vogelhospitaal om alles door te spreken en verdere acties te bedenken. 


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vogelhospitaal Haarlem

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de natuur zodra dat kan.

Powered by Deed‌mob Tools ·