Klusser

Klusser

Structureel werk · 4–6 uur/week
Vergierdeweg 292, 2026 BJ Haarlem, Nederland
KlussenTuinieren
DierenwelzijnNatuur & Milieu
4 Kwaliteitsonderwijs13 Klimaatactie15 Leven op het land
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vogelhospitaal Haarlem
#49458
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Vogelhospitaal-Haarlem/activiteiten/Klusser/49458 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij twee rechterhanden? Wij zoeken klussers

Uitgebreide omschrijving

Heb jij twee rechter handen en zin om af en toe lekker te klussen? Wij hebben regelmatig klussen zoals schilder en timmerwerk, tegelen, loodgieterswerk, elektriciteit en onderhoudsklusjes aan ons pand en werk in de tuin.

Een opleiding is niet noodzakelijk, maar kluservaring wel. 

Het Vogelhospitaal in Haarlem Noord zit in een oude boerderij die omgevormd is tot een modern hospitaal. Natuurlijk is er regelmatig onderhoud nodig en zijn er vele klusjes te doen. Ook moeten er nog diverse vogelkooien en -vijvers worden gebouwd. Voor de werkzaamheden kan gebruik gemaakt worden van een redelijke hoeveelheid gereedschap en machines die aanwezig zijn. 

Op de woensdagen zijn er meerdere klussers aanwezig die werken aan ons bouwproject in het Badhuis en de vijvers. Dus als je op de woensdagen kunt is dat wel zo gezellig en praktisch! Maar ook op de andere dagen is genoeg te doen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vogelhospitaal Haarlem

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de natuur zodra dat kan.

Powered by Deed‌mob Tools ·