Educatie medewerkers Vogelhospitaal

Educatie medewerkers Vogelhospitaal

Structureel werk · Flexibele uren
Vergierdeweg 292, 2026 BJ Haarlem, Nederland
OnderwijsActiviteiten begeleiden
DierenwelzijnNatuur & MilieuOnderwijs
4 Kwaliteitsonderwijs13 Klimaatactie15 Leven op het land
4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vogelhospitaal Haarlem
#49451
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Vogelhospitaal-Haarlem/activiteiten/Educatie-medewerkers-Vogelhospitaal/49451 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je jouw passie voor vogels en natuur overbrengen op anderen? Wij zoeken nog educatie medewerkers!

Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om kennis over te dragen en houd je van de natuur ?

Samen met je collega-gastdocenten kun je dan lessen geven over vogels en hun leefgebied op scholen en BSO’s of verzorg je presentaties bij diverse organisaties. Deze lessen en presentaties worden gegeven op het Vogelhospitaal of op locatie. Na een gedegen inwerk- en begeleidingsperiode kunt je zelfstandig aan de slag. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met je voorkeur voor bepaalde lessen, presentaties en leeftijdsgroepen.

Je beschikt over didactische vaardigheden, opgedaan in het onderwijs of elders. Of je hebt deze vaardigheden al van nature. Over de vogels brengen wij je bij wat je moet weten.


En als je niet voor de klas wil, maar ons wel wil helpen met educatie, dan kan dat ook. Wij zoeken ook nog iemand om de scholen te bellen en de afspraken in te plannen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Vogelhospitaal Haarlem

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de natuur zodra dat kan.

Powered by Deed‌mob Tools ·