Skip Sidebar

Over ons

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het landKwaliteitsonderwijsKlimaatactie
Deel

Educatie medewerkers Vogelhospitaal

Structureel werk · Flexibele uren
Vergierdeweg 292, 2026 BJ Haarlem, Nederland
OnderwijsActiviteiten begeleiden
DierenwelzijnNatuur & MilieuOnderwijs
KwaliteitsonderwijsKlimaatactieLeven op het land
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vogelhospitaal Haarlem
#49451
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Vogelhospitaal-Haarlem/activiteiten/Educatie-medewerkers-Vogelhospitaal/49451 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je jouw passie voor vogels en natuur overbrengen op anderen? Wij zoeken nog educatie medewerkers!

Uitgebreide omschrijving

Vindt jij het leuk om kennis over te dragen? Wil je jouw passie voor vogels en natuur overbrengen op anderen? Dan hebben wij een leuke functie voor je.

Je werkt mee aan het opzetten van programma’s over vogels, de natuur en ons Vogelhospitaal voor scholen, organisaties en bedrijven. Je ontvangt de groepen op onze locatie of gaat langs. De groepen zijn heel divers en elke groep vereist zijn eigen aanpak. Je kunt aangeven of je liever met scholieren werkt of dat je voorkeur toch uitgaat naar volwassenen of ouderen. Je geeft uitleg aan de groep tijdens een rondleiding langs de behandelruimtes, ziekenzaal en kooien. Omdat we de voorlichting voor scholieren meer interactief willen maken kan je ook alleen helpen met het begeleiden van leerlingen in het gebruik van microscopen en dergelijke. In overleg een of twee keer per maand een paar uur.

Ervaring in onderwijs is uiteraard een pré, maar niet noodzakelijk. De kennis over de vogels brengen wij je bij.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Haarlem Activiteiten > Vogelhospitaal Haarlem > Educatie medewerkers Vogelhospitaal

Over Vogelhospitaal Haarlem

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de natuur zodra dat kan.