Algemeen Bestuurslid

Algemeen Bestuurslid

Structureel werk · Flexibele uren
Vergierdeweg 292, 2026 BJ Haarlem, Nederland
BestuurFinanciënJuridischCoördineren
DierenwelzijnNatuur & Milieu
4 Kwaliteitsonderwijs13 Klimaatactie15 Leven op het land
Activiteit Delen
Vogelhospitaal Haarlem
#58550
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Vogelhospitaal-Haarlem/activiteiten/Algemeen-Bestuurslid/58550 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een bestuurslid, een kandidaat met enige bestuurservaring binnen een bedrijf, een stichting of vereniging

Uitgebreide omschrijving

Heb jij een brede interesse, wil je je inzetten voor de vogels en heb je een paar uur per week tijd voor ons?

Als bestuurslid geef je mede vorm aan het beleid van het Vogelhospitaal en draagt samen met de andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor het besturen van de Stichting. Het Vogelhospitaal is een kleine Stichting met een regionale functie. Er zijn 1 beheerder en 2 assistent beheerders in dienst en er werken ongeveer 60 vrijwilligers. De beheerders zijn vooral aan het werk met de dagelijkse leiding en de zorg voor de vogels. Als bestuur verrichten wij samen ook diverse taken, zoals het beheer van het gebouw, begeleiding van bouwprojecten, financiën en verzekeringen, ICT, marketing, PR, fondsenwerving en HR.

Een van onze bestuursleden gaat stoppen, wij zijn daarom op zoek naar versterking.

Ervaring

Wij zoeken kandidaten met enige bestuurservaring binnen een bedrijf, stichting of vereniging, bij voorkeur met algemene kennis en interesse op een breed gebied. Als algemeen bestuurslid pak je diverse zaken op, dat kan variëren afhankelijk van jouw kennis en interesse.

Tijdsbesteding en regelmaat

Wij vergaderen ongeveer 1x per 6 weken een avond en daarnaast is het gemiddeld een paar uur per week werk, vrij in te delen vanuit huis of het Vogelhospitaal.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vogelhospitaal Haarlem

Het Vogelhospitaal is een opvang voor in het wild levende vogels, die tijdelijk (medische) hulp nodig hebben. Er worden ongeveer 4000 vogels per jaar opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten in de natuur zodra dat kan.

Powered by Deed‌mob Tools ·