Engelse les

Engelse les

Structureel werk · 2–4 uur/week · Start vanaf 1 sep 2022
IJmuiden, Noord-Holland, Nederland
Onderwijs
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vluchtelingenwerk Velsen
#55745
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Vluchtelingenwerk-Velsen/activiteiten/Engelse-les/55745 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken voor de Oekrainse vluchtelingen in Velsen iemand die hen de engelse taal kan leren spreken. Dit zal hen helpen bij het vinden van werk.

Uitgebreide omschrijving

sinds maart van dit jaar begeleiden wij de oekrainse vluchtelingen die in de Gemeente Velsen zijn komen wonen. Eerst hoopte iedereen dat dit van korte duur zou zijn, maar gezien de ontwikkelingen ziet het er naar uit dat dit voor langere duur zal zijn.

De groep is zeer gemotiveerd om te gaan werken en het spreken van de engelse taal maakt het vinden van een baan heel veel makkelijker.


Wij zoeken nu met spoed een vrijwilliger die beschikt over de vaardigheden, werkervaring en het enthousiasme om met deze groep aan de slag te gaan. Tijdstip, aantal uur e.d. in overleg.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vluchtelingenwerk Velsen

Vluchtelingen Werk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Met 12.500 vrijwilligers begeleiden we hen vanaf het moment van binnenkomst tot en met hun integratie.

Powered by Deed‌mob Tools ·