Skip Sidebar

Over ons

GA Velsen is een platform dat wordt gedreven door en voor Velsenaren, gericht op het organiseren van leuke bewegingsactiviteiten voor alle volwassenen in Velsen. Deze activiteiten worden begeleid door ...

Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenLeven op het land
Deel
Wandelbegeleider voor GA-Velsen

Wandelbegeleider voor GA-Velsen

Taak · 2–4 uur
1974 BP, IJmuiden, Noord-Holland, Nederland
Activiteiten begeleidenBegeleiding
Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenLeven op het land
Activiteit Delen
Gezellig & Actief Velsen
#67342
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Velsen-Actief-Gezellig/activiteiten/Wandelbegeleider-voor-GA-Velsen/67342 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als wandel begeleider heb je affíniteit met wandelen en kun je diverse werkzaamheden voor ons doen.

Uitgebreide omschrijving

Als wandel begeleider heb je affiniteit met wandelen en kun je diverse werkzaamheden voor ons doen, zoals:


o Je plant en begeleid in samenwerking met je collega’s wandelroutes voor kleine groepen (max 10 deelnemers).

o Administratieve taken; bijvoorbeeld routes en activiteiten voorbereiden, deelnemers benaderen, activiteiten promoten. Dit mag je thuis doen of bij ons op kantoor, gezellig met andere enthousiaste vrijwilligers.

o Tijdens de wandeltocht, begeleid je de deelnemers, je geeft duidelijke instructies, houdt je de groep in de gaten, luister je en help je waar nodig.

o Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn gewenst. GA-Velsen organiseert bewegingsactiviteiten voor alle volwassen Velsenaren. We zijn op zoek naar een vrijwillig wandelbegeleider die affiniteit heeft met wandelen.

Je plant en begeleidt wandelingen voor groepen met maximaal 10 deelnemers. Tijdens de wandeltocht begeleidt je de deelnemers, je geeft duidelijke instructies, houd je de groep in de gaten.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
IJmuiden Activiteiten > Gezellig & Actief Velsen > Wandelbegeleider voor GA-Velsen

Over Gezellig & Actief Velsen

GA Velsen is een platform dat wordt gedreven door en voor Velsenaren, gericht op het organiseren van leuke bewegingsactiviteiten voor alle volwassenen in Velsen. Deze activiteiten worden begeleid door professionele welzijnswerkers van Welzijn Velsen en zijn bedoeld voor de doelgroep van 45 jaar en ouder. Van yoga tot wandelen, fietsen tot slow sports, bij GA Velsen is het allemaal mogelijk. Het platform staat bekend om zijn laagdrempeligheid en staat open voor iedereen in Velsen, waarbij nieuwe ideeën altijd worden toegejuicht en ondersteund.

meer info? : https://forms.office.com/r/cBZRrAr9Fe

Wil je niet alleen bewegen? Meld je aan voor bewegingsmaatje en vul dit formulier in: https://forms.office.com/r/yWAJh9dFzd