Sociale media- en communicatie topper

Sociale media- en communicatie topper

Taak · 0–2 uur
1974 BP, IJmuiden, Noord-Holland, Nederland
Sociale mediaOntwerpMarketing & Communicatie
Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen15 Leven op het land
Activiteit Delen
Gezellig & Actief Velsen
#63134
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Velsen-Actief-Gezellig/activiteiten/Vrijwilliger-die-de-socials-en-promotie-van-Velsen-Actief--Gezellig-bijhoudt/63134 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Weet jij wat werkt op sociale media? Vind jij het leuk om over activiteiten van GA Velsen te vertellen in woord en beeld? Ben je creatief? Meld je dan nu aan!

Uitgebreide omschrijving

Velsen Actief en gezellig organiseert regelmatig activiteiten die onder de aandacht gebracht moeten worden via social media of andere vormen van promotie. Je leert posters ontwerpen, persberichten schrijven, en alle andere kneepjes van het vak. Alles onder begeleiding van vakkundige professionals. Dus, wil je werken aan je skills in de communicatie en PR?


Mogelijk taken zijn zoal:

  • schrijven van persberichten
  • ontwerpen van flyers en posters
  • posten van berichten op social media
  • schrijven van nieuwsbrieven
  • verspreiden van flyers fysiek/digitaal
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Gezellig & Actief Velsen

GA Velsen is een platform dat wordt gedreven door en voor Velsenaren, gericht op het organiseren van leuke bewegingsactiviteiten voor alle volwassenen in Velsen. Deze activiteiten worden begeleid door professionele welzijnswerkers van Welzijn Velsen en zijn bedoeld voor de doelgroep van 45 jaar en ouder. Van yoga tot wandelen, fietsen tot slow sports, bij GA Velsen is het allemaal mogelijk. Het platform staat bekend om zijn laagdrempeligheid en staat open voor iedereen in Velsen, waarbij nieuwe ideeën altijd worden toegejuicht en ondersteund.

meer info? : https://forms.office.com/r/cBZRrAr9Fe

Wil je niet alleen bewegen? Meld je aan voor bewegingsmaatje en vul dit formulier in: https://forms.office.com/r/yWAJh9dFzd

Powered by Deed‌mob Tools ·