Skip Sidebar

Over ons

GA Velsen is een platform dat wordt gedreven door en voor Velsenaren, gericht op het organiseren van leuke bewegingsactiviteiten voor alle volwassenen in Velsen. Deze activiteiten worden begeleid door ...

Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenLeven op het land
Deel
Vrijwillige activiteitenbegeleider

Vrijwillige activiteitenbegeleider

Taak · 2–4 uur
Flexibele locatie
Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenLeven op het land
Activiteit Delen
Gezellig & Actief Velsen
#63131
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Velsen-Actief-Gezellig/activiteiten/Vrijwillige-activiteitenbegeleider/63131 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het leuk om af en toe of regelmatig als vrijwilliger te helpen bij het begeleiden van activiteiten, dan is je hulp enorm welkom.

Uitgebreide omschrijving

GA Velsen biedt in diverse wijken in Velsen (milde beweeg)activiteiten aan. Bekijk het volledige programma in onze groep GA Velsen op facebook.


Vind jij het leuk om af en toe of regelmatig als vrijwilliger te helpen bij het begeleiden van activiteiten, dan is je hulp enorm welkom. Je neemt een groepje mensen (maximaal 15) samen met een andere vrijwilligers op sleeptouw en bezorgt ze een leuke wandeling, fietstocht of andere activiteit.


Het is ook mogelijk als je zelf een idee hebt om samen met GA-Velsen de activiteit te organiseren en dan zelf te begeleiden samen met anderen.


Als vrijwilliger bij GA-Velsen kom je namelijk in een leuk team terecht waarin mensen elkaar ondersteunen en samenwerken. Je krijgt begeleiding van professionals en andere vrijwilligers zodat je altijd weet wat je moet doen. Vanwege onze flexibiliteit kun je al bij GA-Velsen terecht als je minimaal 2 uur in de week beschikbaar bent.


Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor een kennismakings gesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over Gezellig & Actief Velsen

GA Velsen is een platform dat wordt gedreven door en voor Velsenaren, gericht op het organiseren van leuke bewegingsactiviteiten voor alle volwassenen in Velsen. Deze activiteiten worden begeleid door professionele welzijnswerkers van Welzijn Velsen en zijn bedoeld voor de doelgroep van 45 jaar en ouder. Van yoga tot wandelen, fietsen tot slow sports, bij GA Velsen is het allemaal mogelijk. Het platform staat bekend om zijn laagdrempeligheid en staat open voor iedereen in Velsen, waarbij nieuwe ideeën altijd worden toegejuicht en ondersteund.

meer info? : https://forms.office.com/r/cBZRrAr9Fe

Wil je niet alleen bewegen? Meld je aan voor bewegingsmaatje en vul dit formulier in: https://forms.office.com/r/yWAJh9dFzd