Skip Sidebar

Over ons

GA Velsen is een platform dat wordt gedreven door en voor Velsenaren, gericht op het organiseren van leuke bewegingsactiviteiten voor alle volwassenen in Velsen. Deze activiteiten worden begeleid door ...

Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenLeven op het land
Deel
Hobby Fotograaf voor GA-Velsen

Hobby Fotograaf voor GA-Velsen

Taak · 2–4 uur
1974 BP, IJmuiden, Noord-Holland, Nederland
Sociale mediaFotografie & filmCreatief
Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenLeven op het land
Activiteit Delen
Gezellig & Actief Velsen
#63136
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Velsen-Actief-Gezellig/activiteiten/Hobby-Fotograaf-voor-Velsen-Actief-en-Gezellig/63136 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger Fotograaf/Filmer bij GA Velsen krijg je de kans om je passie voor fotografie en/of filmen in te zetten voor een zinvol doel.

Uitgebreide omschrijving

Functieomschrijving:


Als vrijwilliger Fotograaf/Filmer bij GA Velsen krijg je de kans om je passie voor fotografie en/of filmen in te zetten voor een zinvol doel. Je zult worden gevraagd om af en toe aanwezig te zijn bij de verschillende activiteiten die GA Velsen organiseert. Tijdens deze activiteiten maak je foto's en/of filmpjes (het liefst met bijbehorende tekst) die vervolgens verspreid zullen worden via sociale media en de nieuwsbrief van GA Velsen.


Het betreft een flexibele vrijwilligersfunctie die slechts 2 uur per maand van je vrije tijd vraagt, je kunt helemaal flexibel indelen wanneer je beschikbaar bent.


Vereisten:

  • Passie voor fotografie en/of filmen.
  • In het bezit zijn van een (telefoon)camera.
  • Beschikbaarheid voor minimaal 2 uur per maand.


Aanbod:


Als vrijwilliger Fotograaf/Filmer bij GA Velsen ontvang je professionele begeleiding en ondersteuning vanuit het platform. Je krijgt de mogelijkheid om je creativiteit en talenten in te zetten voor een maatschappelijk relevante organisatie en bij te dragen aan het vergroten van de zichtbaarheid van GA Velsen.


Interesse?


Ben jij enthousiast geworden over deze vrijwilligersfunctie en wil je graag je steentje bijdragen aan GA Velsen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger Fotograaf/Filmer! Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Jeroen Besseling.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
IJmuiden Activiteiten > Gezellig & Actief Velsen > Hobby Fotograaf voor GA-Velsen

Over Gezellig & Actief Velsen

GA Velsen is een platform dat wordt gedreven door en voor Velsenaren, gericht op het organiseren van leuke bewegingsactiviteiten voor alle volwassenen in Velsen. Deze activiteiten worden begeleid door professionele welzijnswerkers van Welzijn Velsen en zijn bedoeld voor de doelgroep van 45 jaar en ouder. Van yoga tot wandelen, fietsen tot slow sports, bij GA Velsen is het allemaal mogelijk. Het platform staat bekend om zijn laagdrempeligheid en staat open voor iedereen in Velsen, waarbij nieuwe ideeën altijd worden toegejuicht en ondersteund.

meer info? : https://forms.office.com/r/cBZRrAr9Fe

Wil je niet alleen bewegen? Meld je aan voor bewegingsmaatje en vul dit formulier in: https://forms.office.com/r/yWAJh9dFzd