Fietsbegeleider GA-Velsen

Fietsbegeleider GA-Velsen

Taak · 2–4 uur
1974 BP, IJmuiden, Noord-Holland, Nederland
Activiteiten begeleiden
Buurt & omgevingSport & Recreatie
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen15 Leven op het land
Activiteit Delen
Gezellig & Actief Velsen
#67690
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Velsen-Actief-Gezellig/activiteiten/Fietsbegeleider/67690 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilliger fiets begeleider: als fiets begeleider heb je affíniteit met fietsen en kun je diverse werkzaamheden voor ons doen.

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilliger fiets begeleider: als fiets begeleider heb je affiniteit met fietsen en kun je diverse werkzaamheden voor ons doen, zoals:


o Je plant en begeleid in samenwerking met je collega’s fietsroutes voor kleine groepen (max 10 deelnemers).

o Administratieve taken; bijvoorbeeld fietsroutes voorbereiden, deelnemers benaderen, fietstochten promoten. Dit mag je thuis doen of bij ons op kantoor, gezellig met andere enthousiaste Vrijwilligers.

o Tijdens de fietstocht, begeleid je enthousiast de deelnemers, je geeft duidelijke instructies, houdt je de groep in de gaten, luister je en help je waar nodig.


Ben jij deze enthousiaste fiets begeleider? Klik dan door op deze vacature en kom in contact met Jeroen Besseling

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Gezellig & Actief Velsen

GA Velsen is een platform dat wordt gedreven door en voor Velsenaren, gericht op het organiseren van leuke bewegingsactiviteiten voor alle volwassenen in Velsen. Deze activiteiten worden begeleid door professionele welzijnswerkers van Welzijn Velsen en zijn bedoeld voor de doelgroep van 45 jaar en ouder. Van yoga tot wandelen, fietsen tot slow sports, bij GA Velsen is het allemaal mogelijk. Het platform staat bekend om zijn laagdrempeligheid en staat open voor iedereen in Velsen, waarbij nieuwe ideeën altijd worden toegejuicht en ondersteund.

meer info? : https://forms.office.com/r/cBZRrAr9Fe

Wil je niet alleen bewegen? Meld je aan voor bewegingsmaatje en vul dit formulier in: https://forms.office.com/r/yWAJh9dFzd

Powered by Deed‌mob Tools ·