Skip Sidebar
Stichting Speeltuin Zeewijk

Stichting Speeltuin Zeewijk

Club, vereniging of andere

Over ons

Stichting Speeltuin Zeewijk is al 25 jaar actief. Sinds 2018 is de natuurspeeltuin gerealiseerd waar kinderen met hun ouders/grootouders van april tot oktober kunnen komen spelen. Ook zijn er in juni ...

Goede gezondheid en welzijnLeven op het land
Deel
Vrijwilliger: Tuin&Kantine onderhoud

Vrijwilliger: Tuin&Kantine onderhoud

Structureel werk · 1–3 uur/week
Dennekoplaan 96, 1974 VC IJmuiden, Nederland
TuinierenKlussenNederlandsEngels
Natuur & MilieuWelzijn
Goede gezondheid en welzijnLeven op het land
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Speeltuin Zeewijk
#50223
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Stichting-Speeltuin-Zeewijk/activiteiten/Vrijwilliger-TuinKantine-onderhoud/50223 om je aan te melden

Contactpersoon

Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Stel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Kom 1 a 2 keer per maand buiten openingstijden helpen in de natuurspeeltuin. Naast grasmaaien worden er kleine klusjes en reparaties verricht.

Uitgebreide omschrijving

Ook voor speelseizoen 2022 (april t/m oktober) zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers die 3-6 uur per maand (mag meer) komen helpen.


Wij zoeken extra hulp in het tuin en kantine onderhoud. Zowel grasmaaien, speeltoestellen controleren, kleine klusjes in en rond de kantine. Zo houden wij het veilig voor de kinderen. Vooral in het voorjaar en zomer is de grootste klus het grasmaaien.


Wil jij bijdragen dat de speeltuin veilig en netjes blijft zodat de kinderen een fijne speelmiddag hebben? Dan komen wij graag in contact met jou!


Als je 5x helpt krijg je een gratis abonnement en is er aan het einde van het seizoen een vrijwilligersfeest. Tijdens je dienst is er gratis koffie en thee.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IJmuiden Activiteiten > Stichting Speeltuin Zeewijk > Vrijwilliger: Tuin&Kantine onderhoud

Over Stichting Speeltuin Zeewijk

Stichting Speeltuin Zeewijk is al 25 jaar actief. Sinds 2018 is de natuurspeeltuin gerealiseerd waar kinderen met hun ouders/grootouders van april tot oktober kunnen komen spelen. Ook zijn er in juni en juli schoolreisjes en doen wij mee aan de Vissenloop en andere activiteiten en evenementen. Terwijl de kinderen veilig kunnen spelen kunnen de volwassenen genieten op het terras. In de kantine zijn er warme en koude dranken, snacks en ijs te verkrijgen. Wij zijn voor groot en klein een gezellige ontmoetingsplaats in Zeewijk. Naast een 3 koppig bestuur (voorzitter, penningmeester en secretaris), 3 coördinatoren (vrijwilligers, onderhoud, boodschappen) zijn er een groep vrijwilligers voor de kantine die zorgen dat de speeltuin open kan zijn. Deze groep zet zich 3 uur per week of om de week in om dit mogelijk te maken. In het speelseizoen moet er ook onderhoud verricht worden in de tuin door het klus en onderhoudsteam. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom.