Vervoers vrijwilliger Stichting Ook Voor Jou

Vervoers vrijwilliger Stichting Ook Voor Jou

Structureel werk · 2–8 uur/week
Annie Romeinstraat 2, 1991 SB Velserbroek, Nederland
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Ook voor jou wonen
#47104
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Stichting-Ook-voor-jou-wonen/activiteiten/Vervoers-vrijwilliger-Stichting-Ook-Voor-Jou/47104 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Enthousiaste vrijwilliger(s) gezocht voor het vervoeren van bewoners van en naar hun dagbesteding.

Uitgebreide omschrijving

In Velserbroek staat gezinshuis Onder de Panne een kleinschalige woonvorm voor (jong) volwassenen met een beperking in de leeftijd van 19 tot 35 jaar.


Uitganspunt is een zo normaal mogelijk leven, midden in de maatschappij. Daar hoort leuk en zinvol werk bij! Alle bewoners hebben 1 of meerdere dagbesteding plekken. Zij zijn aangewezen op vervoer om daar te komen.

De stichting zoekt daarom enthousiaste vrijwilligers die 1 of meerdere dagdelen dit op zich willen nemen (ochtenden brengen en middagen halen, komt ook voor in de weekenden). De stichting beschikt over 2 lease auto's. De dagbestedingen bevinden zich in de regio, o.a. in Haarlem. Leuk om te combineren met een kop koffie of inkopen.


Je bent als vrijwilliger niet alleen noodzakelijk voor het halen en het brengen, maar bent ook een vast baken voor de bewoners. Bij jou kunnen ze even hun verhaal kwijt en jij bent hun eerste gezicht welke ze zien als ze gewerkt hebben en in de auto stappen. Heel waardevol en belangrijk voor hun dat zij hun verhaal kwijt kunnen.Je

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Ook voor jou wonen

kleinschalige en huiselijke woonvorm voor 7 volwassenen met een beperking

Powered by Deed‌mob Tools ·