Mensen die massage (na workshop) willen geven aan ouderen met dementie

Mensen die massage (na workshop) willen geven aan ouderen met dementie

Structureel werk · 3-6 uur/maand
IJmuiden, Noord-Holland, Nederland
Buurt & omgevingWelzijnOuderen
3 Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Massage voor de Zorg
#59062
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Stichting-Massage-voor-de-Zorg/activiteiten/Mensen-die-massage-na-workshop-willen-geven-aan-ouderen-met-dementie/59062 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hand-Onderarmmassage is een prachtig instrument om in contact te zijn met ouderen met dementie. Gerichte aandacht met heel veel effect. Menswaardig oud zijn!

Uitgebreide omschrijving

Bij de stichting Massage voor de Zorg ga je in teamverband Hand-Onderarmmassage geven aan ouderen met dementie in de regio Velsen en IJmuiden. Dat doen wij in zorginstellingen. Op korte termijn zoeken wij al mensen voor de zorginstelling Breezicht,Velserduin en W.F. Vissershuis in IJmuiden en nieuwe locaties. Mensen met massage ervaring zijn welkom, maar ook mensen die het graag willen leren. Er is een workshop daarvoor beschikbaar.

Je gaat deel uit maken van een massageteam van inmiddels meer dan 50 masseurs. Wij zorgen voor ondersteuning in de vorm van oefenmomenten, verdieping en vrijwilligersbijeenkomsten.


Deze massagevorm zorgt voor heel veel zingeving. Voor jou en de ontvanger. Je voelt of ziet onmiddellijk het effect. Zo help je ouderen in een prachtige vorm met een stukje ontspanning en verlichting. Dit is zo welkom!


Voor de opleiding wordt een eigen bijdrage van € 55,- gevraagd. Dit is incl. naslagwerk, massageolie en certificaat van deelname.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Massage voor de Zorg

Het is onze missie om daar waar communicatie moeilijk of niet gewenst is, middels massage (Hand-Onderarmmassage) verbinding te maken. De focus ligt op ouderen met dementie in Zorginstellingen.

Powered by Deed‌mob Tools ·