ONDERSTEUNENDE KRACHT (Groepsondersteuner)

ONDERSTEUNENDE KRACHT (Groepsondersteuner)

Structureel werk · 3–4 uur/week
Boslaan 16, 2061 VJ Bloemendaal, Nederland
Ondersteunend werkOppassenNederlands
Kinderen & JongerenMensen met een beperkingWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Stampertjes
#65968
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Stichting-De-Stampertjes/activiteiten/ONDERSTEUNENDE-KRACHT-Groepsondersteuner/65968 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als ondersteunende kracht sta je samen met een beroepskracht op een groep van maximaal 4 jonge kinderen. Samen bied je de kinderen een leuke dagindeling aan.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij degene die wij zoeken?

● Je hebt affiniteit met de kinderen die op De Stampertjes worden opgevangen.

● Je hoeft geen werkervaring of een kindgerichte- of en aan de zorg-gerelateerde opleiding te hebben, maar dit is wel een pré.

● Je bent beschikbaar op een vast dagdeel in de week. Verder is er eens in de 4 maanden een vrijwilligersoverleg.


Als je bij ons komt werken wordt er een VOG voor je aangevraagd. Ook kan je elk jaar een cursus Kinder-EHBO volgen en je kunt meedoen aan bijscholingscursussen en workshops die aangeboden worden door het VWC (Vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving) en door het SIG (een grote organisatie voor wonen en dagopvang van mensen met een beperking). Voor de rest wordt je deel van een zeer gemotiveerd, betrokken en gezellig team.


Als ondersteunende kracht sta je samen met een beroepskracht op een groep van maximaal 4 jonge kinderen. Samen bied je de kinderen een leuke dagindeling aan en overleg je met je collega wie wat doet. Je bent samen verantwoordelijk.


Herken jij jezelf in deze vrijwilligersfunctie en draag jij kinderen die iets extra’s nodig hebben een warm hart toe? Dan horen graag van je.

Meer informatie kan je vinden op onze website. Of stuur een mailtje met je vraag of je sollicitatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting De Stampertjes

De Stampertjes is een vrijwilligersorganisatie die respijtzorg biedt in de vorm van kleinschalige dagopvang aan jonge kinderen van 0 t/m 4 jaar die extra ondersteuning nodig hebben. Kinderen met een lichamelijke- of verstandelijke beperking, kinderen met een chronische ziekte, kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of kinderen uit kwetsbare gezinnen worden liefdevol opgevangen door gekwalificeerde (ortho-) pedagogische groepsmedewerkers en ondersteunende krachten. Ons doel is om ouders van deze jonge kinderen die iets extra’s nodig hebben te ontlasten door het bieden van dagopvang.

Powered by Deed‌mob Tools ·