Begeleider fietstochten

Begeleider fietstochten

Taak · 2–4 uur · voor 19 mei 2024
Velsen-Noord, Noord-Holland, Nederland
Sport & Recreatie
3 Goede gezondheid en welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sportloket Velsen
#77472
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/SportloketVelsen/activiteiten/Begeleider-fietstochten/77472 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor het project Doortrappen Velsen-Noord zoeken we een begeleider voor fietstochten. Het project gaat vanaf mei 2024 plaatsvinden.

Uitgebreide omschrijving

In mei willen we van start gaan met een nieuw te vormen fietsgroep in Velsen-Noord. Voor deze fietsgroep zijn we opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vind om samen met ons tochten uit te zetten en de fietsgroep te begeleiden. We fietsen ongeveer 20 km en tussendoor is er een stop voor koffie of thee.

De fietsgroep zal bestaan uit 65+-ers.

Daarnaast assisteer je ons bij evenementen zoals bijvoorbeeld een fietsvalpreventiedag, happen en Doortrappen, fietshelmactie, fietsquiz etc.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Sportloket Velsen

In Velsen zijn er tal van mogelijkheden om zowel binnen als buiten aan sport te doen. De meeste sporthallen, sportvelden, gymnastieklokalen en zwembad De Heerenduinen worden beheerd door Sportloket Velsen.
Daarnaast is het Sportloket verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van schoolsportactiviteiten en sportstimuleringsinitiatieven. Kijk voor meer informatie op https://sportloketvelsen.nl/sportloket-velsen

Powered by Deed‌mob Tools ·