Gezocht: maatje voor een jonge mantelzorger (11)

Gezocht: maatje voor een jonge mantelzorger (11)

Structureel werk · 1–2 uur/week
Flexibele locatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#47872
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Socius-md/p2p-activiteiten/Gezocht-maatje-voor-een-jonge-mantelzorger-11/47872 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een jongen van 11 zoek ik een maatje die er elke week met hem op uit wil gaan. Thuis is er veel zorg, dus even tijd en aandacht voor hem is zeer welkom!

Uitgebreide omschrijving

Hij is dol op de natuur en op spelletjes. Heb je een uurtje over en ben jij degene die hem die afleiding kunt geven?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Socius Maatschappelijk Dienstverleners

Wie we zijn
Socius is onderdeel van WelschapSocius en verzorgt maatschappelijk dienstverlening in Beverwijk, Castricum, Uitgeest en Velsen. Wij adviseren en begeleiden inwoners – jong en oud – die dat nodig hebben op het gebied van opvoeding, schulden, eenzaamheid, problemen met instanties, verlies en mantelzorg. Dat doen we op deskundige wijze tijdens spreekuren, individuele afspraken en cursussen. Wij staan naast de inwoner.

Visie
Socius laat je het beste uit jezelf halen.

Missie
Socius werkt – vanuit de eigen professionaliteit – mee aan een samenleving waarin mensen tot hun recht komen, een plek hebben en respectvol met elkaar omgaan. Wij stimuleren iedereen om tot bloei te komen, door open te staan voor nieuwe dingen, het beste uit onszelf en de ander te halen en net die meter verder te gaan. Of je nu gebruik maakt van onze kinderopvang of sociaal werk, of je nu medewerker of vrijwilliger bent. Daar waar nodig bieden we hulp en ondersteuning als het even zelf niet lukt. Daar waar gewenst en mogelijk creëren we ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing.

Powered by Deed‌mob Tools ·