Vrijwilliger voor telefonisch spreekuur t.b.v. mantelzorgwaardering

Vrijwilliger voor telefonisch spreekuur t.b.v. mantelzorgwaardering

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
ArmoedebestrijdingOuderenKinderen & Jongeren
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Socius Maatschappelijk Dienstverleners
#54120
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Socius-md/activiteiten/Vrijwilliger-voor-telefonisch-spreekuur-tbv-mantelzorgwaardering/54120 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Van oktober tot en met december 2022 zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen bij het telefonisch spreekuur t.b.v. mantelzorgwaardering.

Tijd en inzet kunnen flexibel worden ingezet.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Socius Maatschappelijk Dienstverleners

Wie we zijn
Socius is onderdeel van WelschapSocius en verzorgt maatschappelijk dienstverlening in Beverwijk, Castricum, Uitgeest en Velsen. Wij adviseren en begeleiden inwoners – jong en oud – die dat nodig hebben op het gebied van opvoeding, schulden, eenzaamheid, problemen met instanties, verlies en mantelzorg. Dat doen we op deskundige wijze tijdens spreekuren, individuele afspraken en cursussen. Wij staan naast de inwoner.

Visie
Socius laat je het beste uit jezelf halen.

Missie
Socius werkt – vanuit de eigen professionaliteit – mee aan een samenleving waarin mensen tot hun recht komen, een plek hebben en respectvol met elkaar omgaan. Wij stimuleren iedereen om tot bloei te komen, door open te staan voor nieuwe dingen, het beste uit onszelf en de ander te halen en net die meter verder te gaan. Of je nu gebruik maakt van onze kinderopvang of sociaal werk, of je nu medewerker of vrijwilliger bent. Daar waar nodig bieden we hulp en ondersteuning als het even zelf niet lukt. Daar waar gewenst en mogelijk creëren we ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing.

Powered by Deed‌mob Tools ·