Socius zoekt een vrijwilliger om te winkelen

Socius zoekt een vrijwilliger om te winkelen

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Flexibele locatie
ArmoedebestrijdingOuderenKinderen & Jongeren
1 Geen armoede3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Socius Maatschappelijk Dienstverleners
#65934
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Socius-md/activiteiten/Socius-zoekt-een-vrijwilliger-om-te-winkelen/65934 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Socius zoekt voor vlotte, gezellige dame van 87 jaar dame een leuke "vrijwilliger" die eens in de zoveel tijd met haar mee wil om nieuwe kleding te kopen. Graag iemand met een auto, want ze is dan wel gezellig maar niet meer goed ter been (vergoeding geen probleem) en enthousiasme is heel belangrijk.

Bij interesse: maak een afspraak bij Vrijwillig Velsen.


Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Socius Maatschappelijk Dienstverleners

Wie we zijn
Socius is onderdeel van WelschapSocius en verzorgt maatschappelijk dienstverlening in Beverwijk, Castricum, Uitgeest en Velsen. Wij adviseren en begeleiden inwoners – jong en oud – die dat nodig hebben op het gebied van opvoeding, schulden, eenzaamheid, problemen met instanties, verlies en mantelzorg. Dat doen we op deskundige wijze tijdens spreekuren, individuele afspraken en cursussen. Wij staan naast de inwoner.

Visie
Socius laat je het beste uit jezelf halen.

Missie
Socius werkt – vanuit de eigen professionaliteit – mee aan een samenleving waarin mensen tot hun recht komen, een plek hebben en respectvol met elkaar omgaan. Wij stimuleren iedereen om tot bloei te komen, door open te staan voor nieuwe dingen, het beste uit onszelf en de ander te halen en net die meter verder te gaan. Of je nu gebruik maakt van onze kinderopvang of sociaal werk, of je nu medewerker of vrijwilliger bent. Daar waar nodig bieden we hulp en ondersteuning als het even zelf niet lukt. Daar waar gewenst en mogelijk creëren we ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing.

Powered by Deed‌mob Tools ·