Skip Sidebar

Over ons

Wie we zijn
Socius is onderdeel van WelschapSocius en verzorgt maatschappelijk dienstverlening in Beverwijk, Castricum, Uitgeest en Velsen. Wij adviseren en begeleiden inwoners – jong en oud – die dat ...

ArmoedebestrijdingOuderenKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenGeen armoede
Deel
Mantelzorgvrijwilliger; de woonomgeving verkennen in de elektrische rolstoel

Mantelzorgvrijwilliger; de woonomgeving verkennen in de elektrische rolstoel

Structureel werk · 1 uur/week
Santpoort-Zuid, Noord-Holland, Nederland
Maatje & buddySociaal contactBegeleidingZorgHulpverleningAnders
ArmoedebestrijdingOuderenKinderen & Jongeren
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Socius Maatschappelijk Dienstverleners
#47819
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Socius-md/activiteiten/Mantelzorgvrijwilliger-de-woonomgeving-verkennen-in-de-elektrische-rolstoel/47819 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als Mantelzorgvrijwilliger samen de nieuwe woonomgeving verkennen in de elektrische rolstoel.

Uitgebreide omschrijving

Een ouder echtpaar (65 en 71) in Santpoort Zuid kan wel wat hulp gebruiken. Meneer heeft PLS (een vorm van ALS) en heeft steeds meer hulp en ondersteuning bij alles nodig. Mevrouw zorgt voor hem, maar is wel eens toe aan een ontspanningsmoment voor zichzelf. Zij wonen in een nieuwe omgeving voor hen waar meneer alle stoepjes nog niet goed kent waar hij met zijn elektrische rolstoel overheen moet. Ook wil hij nog beter leren om met zijn elektrische rolstoel te rijden. Vind je het leuk om samen met meneer een wandeling te maken in Santpoort Zuid? Zij zouden graag 1 x in de zoveel weken een afspraak maken. En misschien op termijn een keer iets langer als mw een keer weg zou willen.


Als je dit leuk vind is het mogelijk om bij Socius als Mantelzorgvrijwilliger aangesloten te worden. Wij bieden veel verschillende soorten vrijwilligerswerk en blijven graag met jou kijken, wat het beste bij jou wensen past. Wij organiseren dan een VOG en een eenmalige vrijwilligers basistraining (2,5 uur).

Bij interesse of vragen hoor ik het graag en kun je contact opnemen met Eline Heermans via de site.

Met vriendelijke groet, Eline Heermans.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Santpoort-Zuid Activiteiten > Socius Maatschappelijk Dienstverleners > Mantelzorgvrijwilliger; de woonomgeving verkennen in de elektrische rolstoel

Over Socius Maatschappelijk Dienstverleners

Wie we zijn
Socius is onderdeel van WelschapSocius en verzorgt maatschappelijk dienstverlening in Beverwijk, Castricum, Uitgeest en Velsen. Wij adviseren en begeleiden inwoners – jong en oud – die dat nodig hebben op het gebied van opvoeding, schulden, eenzaamheid, problemen met instanties, verlies en mantelzorg. Dat doen we op deskundige wijze tijdens spreekuren, individuele afspraken en cursussen. Wij staan naast de inwoner.

Visie
Socius laat je het beste uit jezelf halen.

Missie
Socius werkt – vanuit de eigen professionaliteit – mee aan een samenleving waarin mensen tot hun recht komen, een plek hebben en respectvol met elkaar omgaan. Wij stimuleren iedereen om tot bloei te komen, door open te staan voor nieuwe dingen, het beste uit onszelf en de ander te halen en net die meter verder te gaan. Of je nu gebruik maakt van onze kinderopvang of sociaal werk, of je nu medewerker of vrijwilliger bent. Daar waar nodig bieden we hulp en ondersteuning als het even zelf niet lukt. Daar waar gewenst en mogelijk creëren we ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing.