Skip Sidebar

Over ons

Wie we zijn
Socius is onderdeel van WelschapSocius en verzorgt maatschappelijk dienstverlening in Beverwijk, Castricum, Uitgeest en Velsen. Wij adviseren en begeleiden inwoners – jong en oud – die dat ...

ArmoedebestrijdingOuderenKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenGeen armoede
Deel
MANTELZORGVRIJWILLIGER; SAMEN PUZZELEN EN MUZIEK LUISTEREN

MANTELZORGVRIJWILLIGER; SAMEN PUZZELEN EN MUZIEK LUISTEREN

Structureel werk · 1 uur/week
IJmuiden, Noord-Holland, Nederland
ArmoedebestrijdingOuderenKinderen & Jongeren
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Socius Maatschappelijk Dienstverleners
#47863
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Socius-md/activiteiten/MANTELZORGVRIJWILLIGER-SAMEN-PUZZELEN-EN-MUZIEK-LUISTEREN/47863 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij met een mevrouw van 87 puzzelen of naar Rowwen Heze luisteren zodat deze meneer van 89 er even uit kan?

Uitgebreide omschrijving

Een ouder echtpaar is op zoek naar wat hulp. Meneer van 89 zorgt voor zijn vrouw van 87. Dit gaat best maar het zou fijn zijn als hij er af en toe even uit kan. Zo dat hij wat ontlast kan worden in die zorg, door er even uit te gaan. Mevrouw zou het fijn vinden om wat vaker iemand te zien, want het is voor haar vriendinnen lastig bij haar langs te komen.

Ben jij die vrijwilliger die het leuk vind om eens per week of eens per twee weken met mevrouw een puzzeltje te maken of een muziekje te luisteren? Mevrouw kan enthousiast vertellen over haar antieke puzzel verzameling of haar favoriete band; Rowwen Heze.


Als dit jou wat lijkt kan je aangesloten worden bij Socius als mantelzorgvrijwilliger, wij kunnen er dan zijn om jou te ondersteunen bij wat je tegenkomt, organiseren een VOG en een eenmalige basistraining (2,5 uur). Ook maak je kennis met verschillende soorten vrijwilligerswerk die wij bieden.

Voor vragen kun je contact opnemen met: Eline Heermans

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
IJmuiden Activiteiten > Socius Maatschappelijk Dienstverleners > MANTELZORGVRIJWILLIGER; SAMEN PUZZELEN EN MUZIEK LUISTEREN

Over Socius Maatschappelijk Dienstverleners

Wie we zijn
Socius is onderdeel van WelschapSocius en verzorgt maatschappelijk dienstverlening in Beverwijk, Castricum, Uitgeest en Velsen. Wij adviseren en begeleiden inwoners – jong en oud – die dat nodig hebben op het gebied van opvoeding, schulden, eenzaamheid, problemen met instanties, verlies en mantelzorg. Dat doen we op deskundige wijze tijdens spreekuren, individuele afspraken en cursussen. Wij staan naast de inwoner.

Visie
Socius laat je het beste uit jezelf halen.

Missie
Socius werkt – vanuit de eigen professionaliteit – mee aan een samenleving waarin mensen tot hun recht komen, een plek hebben en respectvol met elkaar omgaan. Wij stimuleren iedereen om tot bloei te komen, door open te staan voor nieuwe dingen, het beste uit onszelf en de ander te halen en net die meter verder te gaan. Of je nu gebruik maakt van onze kinderopvang of sociaal werk, of je nu medewerker of vrijwilliger bent. Daar waar nodig bieden we hulp en ondersteuning als het even zelf niet lukt. Daar waar gewenst en mogelijk creëren we ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing.