Weekend toezichthouders voor Kinderboerderij Velserbeek

Weekend toezichthouders voor Kinderboerderij Velserbeek

Taak
Velserbeek, 1981 LA Velsen-Zuid, Nederland
DierenwelzijnNatuur & MilieuKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kinderboerderij Velserbeek
#61281
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Kinderboerderij-Velserbeek/activiteiten/Weekend-toezichthouders-voor-Kinderboerderij-Velserbeek/61281 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Kinderboerderij Velserbeek is een veel bezochte plek waar (groot)ouders met kinderen kunnen genieten van het kijken en omgaan met dieren.

Vooral voor het weekend is er behoefte aan toezichthouders op de boerderij. Als vrijwillig toezichthouder wordt je, 1 x per 4 a 5 weken op zaterdag of zondag ingezet om toezicht te houden van 12:30u-16:30u.

Je hoeft de dieren niet te verzorgen of te voeren, maar let op dat er geen dieren ontsnappen en dat de kinderen lief met de dieren omgaan. Verder open je de boerderij, en de hekjes waar kinderen doorheen moeten.

Ook zorg je ervoor dat de speeltoestellen buiten worden gezet en het toiletgebouw geopend wordt

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Kinderboerderij Velserbeek

De kinderboerderij ligt in park Velserbeek. Het park is een historische buitenplaats van 34 hectare groot en is een rijksmonument. Sinds 1924 in het bezit van de Gemeente Velsen.
Niet alleen een kinderboerderij , maar ook een hertenkamp, volière en 2 schapenweiden zijn aanwezig in het park. Ook is er naast de kinderboerderij een kinderbadje en een speeltuintje gelegen.
De verzorging van de dieren, het beheer, het onderhoud en toezicht wordt uitgevoerd door de Gemeente Velsen, in samenwerking met een sociale werkvoorziening , vrijwilligers, re-integratiebureaus en stagiaires.

Op de kinderboerderij en andere verblijven zijn o.a. kippen, geiten, schapen, ezels, varkens, zwanen en pauwen te zien. Het zijn allemaal raszuivere dieren, waar onder andere Oud-Hollandse rassen bij zijn.

Powered by Deed‌mob Tools ·