IVN Met Oud Jaar aan de slag op Beeckestijn

IVN Met Oud Jaar aan de slag op Beeckestijn

Event · 31 dec 2021, 09:00 - 20:00
Duitslandlaan 80, 2034 BD Haarlem, Nederland
3 Goede gezondheid en welzijn13 Klimaatactie17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IVN Zuid-Kennemerland
#47862
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/IVN-Zuid-Kennemerland/activiteiten/IVN-Met-Oud-Jaar-aan-de-slag-op-Beeckestijn/47862 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

IVN Met Oudjaar aan de slag op Beeckestijn! 

Een leuk begin van Oud en Nieuw! Op Oudejaarsdag de handen uit de mouwen steken voor de natuur. Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert in samenwerking met Natuurmonumenten vrijdag 31 december een leuke werkdag op buitenplaats Beeckestijn in Velsen. Deelnemers aan deze werkdag gaan esdoorns zagen en kleine esdoorns uitsteken. Een dag lekker buiten werken met een leuke groep natuurliefhebbers om de natuur weer een beetje mooier te maken!

Beeckestijn is een prachtige historische buitenplaats, die in de 18 de eeuw aan de duinrand in Kennemerland is gesticht als zomerverblijf van Amsterdamse regenten.  Op deze werkdag zullen de handen flink uit de mouwen gestoken worden. Dit natuurwerk is nodig om Beeckestijn weer een beetje natuurlijker te maken. Door het uitsteken en zagen van esdoorns komt er meer licht op de bodem en meer ruimte voor variatie. Hierdoor krijgen eiken en meidoorns en planten als voorjaarsbloeiers weer een kans. Zo wordt de biodiversiteit hier verder verbeterd. 

Om de natuurwaarde van Beeckestijn verder te vergroten helpen vrijwilligers mee met dit onderhoudswerk. Natuurliefhebbers die het leuk vinden om in de natuur bezig te zijn en een bijdrage willen leveren aan de natuur op Beeckestijn kunnen gewoon komen. Samen maken we Beeckestijn weer mooier. Zorg zelf voor werkkleding, laarzen en neem je eigen koffie/thee mee. Iedereen is welkom!

Wij zorgen voor gereedschap, begeleiding én lekkere vlaai bij de koffie! Verzamelen voor deze leuke werkdag op vrijdag 31 december is om 9.00 uur bij de ingang van Beeckestijn naast de parkeerplaats. De werkdag duurt tot 14.00 uur.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over IVN Zuid-Kennemerland

Door vrijwilligerswerk in de natuur helpen de natuur weer een beetje mooier te maken. Vaak helpen wij boswachters met hun terreinonderhoud. Deze werkdagen zijn op zaterdag in de zomer, herfst en winter om de 2-3 weken. Doet u mee?

Powered by Deed‌mob Tools ·