gezellige groepsvrijwilliger gezocht bij activiteiten

gezellige groepsvrijwilliger gezocht bij activiteiten

Taak
Kennemerlaan 207, 1972 EM IJmuiden, Nederland
Activiteiten begeleidenSociaal contactBoodschappen doenNederlandsCreatiefMuziekKoken & eten
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#62924
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Help-Elkaar/p2p-activiteiten/gezellige-groepsvrijwilliger-gezocht-bij-activiteiten/62924 om je aan te melden

Samenvatting

Wij op zoek naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers (met humor) die willen helpen bij verschillende activiteiten, kookclub, soepavond, wandelen, spelletjes

Uitgebreide omschrijving

Voor de ambulante ondersteuning van de SIG (Midden-Kennemerland, locatie IJmuiden), zijn wij op zoek naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers (met humor) die ons een handje willen helpen bij verschillende groepsactiviteiten. De cliënten hebben behoefte aan meer activiteiten en gezellige contacten onderling en hier hopen wij hulp van jou bij te krijgen! 


Groepsactiviteiten die wij willen gaan uitbreiden zijn:

  • Kookclub, iedere maandag avond. Dit bestaat uit boodschappen doen, koken, aansluiten bij de groep.
  • Soepavond, wekelijks op dinsdag en woensdag (om en om). Dit bestaat uit boodschappen doen, koken, aansluiten bij de groep.
  • Wandelen, op de donderdag avond (andere avond in overleg ook mogelijk).
  • Spelletjes uur, op de laatste vrijdagmiddag van de maand.


Mocht jij zelf leuke ideeën hebben voor een groepsactiviteit, dan horen wij dat ook heel graag en gaan wij hier samen naar kijken!


Er is altijd een begeleider aanwezig bij een activiteit, verder bieden wij als SIG cursussen aan voor onze vrijwilligers, als jou dat leuk lijkt kan jij je hiervoor opgeven om je kennis en vaardigheden te vergroten over de doelgroep.

 

Wie is de SIG?

De SIG is een kleinschalige professionele organisatie voor mensen met een beperking en/of autismeverwante stoornis in Midden- en Zuid-Kennemerland. De SIG biedt begeleiding op maat op alle levensgebieden: opvoeding, wonen, financiën/schulden, dagbesteding en sociale activering.


Bij interesse kan je contact opnemen door een berichtje te sturen!


Praktisch

Bij aanmelding zal er een gesprek plaatsvinden met een contactpersoon van de SIG en zal er tijdens de aanmeldprocedure een VOG worden gevraagd. Deze wordt vergoed door de SIG.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Help Elkaar

Heb je een klein klusje maar geen buur die dit voor je kan doen? Zoek je iemand om eens gezellig een wandeling te maken? Ben je handig en wil je af en toe iets voor een buurtgenoot doen? In de rubriek ‘Help Elkaar’ kunnen buurtgenoten elkaar vinden.

Powered by Deed‌mob Tools ·