Skip Sidebar
Groei Maar

Groei Maar

Sociale Onderneming

Over ons

Hey Hey,

Bij Groei Maar([website verborgen]) kan je aan de slag als vriend. Van schoffelen tot koffie zetten; van water geven tot het maken van plantenbakken; of wie weet heb je zelf wel ideeën na ...

WelzijnNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnVerantwoorde consumptie en productieOngelijkheid verminderen
Deel
Loop eens binnen bij Groei Maar

Loop eens binnen bij Groei Maar

Taak
Santpoort-Noord, Noord-Holland, Nederland
WelzijnNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productie
Activiteit Delen
Groei Maar
#77792
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Groei-Maar/activiteiten/Loop-eens-binnen-bij-Groei-Maar/77792 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Bij Groei Maar kan je aan de slag als vriend. Van schoffelen tot koffie zetten; van water geven tot het maken van plantenbakken; of wie weet heb je zelf wel ideeën na een bezoek aan onze kas? Heb je groene vingers, of wil je wat leren over werken in het groen? Lijkt het je leuk om eens te komen koken? Of wil je bijvoorbeeld een plek om je eigen gemaakte kunst tentoon te stellen? Er is van alles mogelijk!


Kom gezellig een keertje langs voor een kopje koffie of verse munt thee, ons adres is te vinden op de website of je kan een berichtje sturen. We zijn niet altijd open maar als je Jasper belt dan laten hoor je wanneer je welkom bent ( zie website).

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Santpoort-Noord Activiteiten > Groei Maar > Loop eens binnen bij Groei Maar

Over Groei Maar

Hey Hey,

Bij Groei Maar([website verborgen]) kan je aan de slag als vriend. Van schoffelen tot koffie zetten; van water geven tot het maken van plantenbakken; of wie weet heb je zelf wel ideeën na een bezoek aan onze kas? Heb je groene vingers, of wil je wat leren over werken in het groen? Lijkt het je leuk om eens te komen koken? Of wil je bijvoorbeeld een plek om je eigen gemaakte kunst tentoon te stellen? Er is van alles mogelijk!

Kom gezellig een keertje langs voor een kopje koffie of verse munt thee, ons adres is te vinden op de website of je kan een berichtje sturen.

Groetjes,

Jasper en Tjarda