Vrijwillig gastvrouw/gastheer

Vrijwillig gastvrouw/gastheer

Structureel werk · 4 uur/week
Dinkgrevelaan 17, 2071 BP Santpoort-Noord, Nederland
Gastheer/vrouwCoördineren
Buurt & omgevingWelzijnOuderen
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dorpshuis Het Terras/ Welzijn Velsen
#50883
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Dorpshuis-Het-Terras-StWelzijn-Velsen/activiteiten/Vrijwillig-gastvrouwgastheer/50883 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Stichting Welzijn Velsen is voor haar locatie HET TERRAS in Santpoort-Noord op zoek naar een gastvrouw/gastheer in vrijwillige dienst. 

 

Een gastvrouw/gastheer is het eerste aanspreekpunt in het buurthuis en zorgt voor een hartelijk ontvangst van bezoekers en creëert een gezellige sfeer. Naast de ontvangst van bezoekers bestaan de werkzaamheden o.a. uit het verstrekken van informatie, telefoonbehandeling, koffie-/thee schenken, bedienen van de kassa en overige licht administratieve klusjes. 

 

De aanwezigheid van een gastvrouw/gastheer is gewenst op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Voor de bemensing van deze werkweek wordt er gewerkt met roosters van 09 - 13.00 uur, 13.00 - 17.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur. 

Tijdens de avonduren werkt de gastvrouw/gastheer geheel zelfstandig en opent en sluit het gebouw. 

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een gastvrouw/heer die ons op de maandagmorgen kan ondersteunen. Heeft u voorkeur voor een ander dagdeel, laat het ons gerust weten! 

 Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dorpshuis Het Terras/ Welzijn Velsen

In Dorpshuis het Terras worden activiteiten georganiseerd om elkaar te ontmoeten en bezoekers een leuke, leerzame, creatieve en gezonde invulling van hun dag te geven. Vrijwilligers spelen hierbij een grote rol, we kunnen niet zonder hen. Hun inbreng en betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd.

Powered by Deed‌mob Tools ·