Beheerder(s) voor Wijkcentrum het Terras in Santpoort-noord

Beheerder(s) voor Wijkcentrum het Terras in Santpoort-noord

Structureel werk · Flexibele uren
Dinkgrevelaan 17, 2071 BP Santpoort-Noord, Nederland
Buurt & omgevingWelzijnOuderen
1 Geen armoede3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dorpshuis Het Terras/ Welzijn Velsen
#58024
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Dorpshuis-Het-Terras-StWelzijn-Velsen/activiteiten/Beheerders-voor-Wijkcentrum-het-Terras-in-Santpoort-noord/58024 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De beheerder m/v is een spil in het buurtcentrum. Het Terras is een bruisend wijkcentrum in Santpoort-noord waar allerlei cursussen worden georganiseerd.

Uitgebreide omschrijving

Het is belangrijk dat er vrijwilligers zijn die aanspreekpunt zijn, kleine klusjes uitvoeren, het dagelijks reilen en zeilen in de gaten houden en het centrum openen en sluiten. Vrijwillige inzet is in overleg en het is mogelijk om meerdere vrijwilligers in te zetten.

Specifieke taken zijn: Bestellen drank, koffie, wc papier e.d. Klein onderhoud verlichting. Schoonmaken koffiemachine, Containers buiten en binnen zetten en afvoeren van oud papier, glas en batterijen.

Dit wordt nu gedaan door een vrijwilliger die eind november stopt. Het is ook mogelijk dat meerdere personen deze functie gezamenlijk vervullen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dorpshuis Het Terras/ Welzijn Velsen

In Dorpshuis het Terras worden activiteiten georganiseerd om elkaar te ontmoeten en bezoekers een leuke, leerzame, creatieve en gezonde invulling van hun dag te geven. Vrijwilligers spelen hierbij een grote rol, we kunnen niet zonder hen. Hun inbreng en betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd.

Powered by Deed‌mob Tools ·