Digitale copywriter & Social media expert

Digitale copywriter & Social media expert

Structureel werk · Flexibele uren
2061 LM, Bloemendaal, Noord-Holland, Nederland
Mensen met een beperkingZorgWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn11 Duurzame steden en gemeenschappen12 Verantwoorde consumptie en productie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Ark Haarlem
#70059
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/De-Ark-Haarlem/activiteiten/Digitale-copywriter--Social-media-expert/70059 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Er valt veel te vertellen over het dagelijkse leven in De Ark. Jij vertaalt dit naar artikelen, posts op onze social media en nieuwsbrieven.

Uitgebreide omschrijving

De Arkgemeenschap Haarlem in Bloemendaal zoekt een

digitale copywriter voor onze website en sociale media.

 

De Ark is een gemeenschap waarin mensen met en zonder verstandelijke beperking samen leven, werken en vieren. We doen dat in ons woonhuis, onze creatieve werkplaats en onze tuinderij. De Ark bestaat uit een grote groep mensen die heel verschillend zijn: huisgenoten, deelnemers, betaalde medewerkers, vrijwilligers, ouders en familie, donateurs, vrienden en volgers in de regio en tot ver over de grenzen.

 

Er valt veel te vertellen over het dagelijkse leven in De Ark. Omdat er heel veel leuks gebeurt, omdat er veel moois gemaakt wordt of groeit op de tuin, en omdat er vaak bijzondere ontmoetingen zijn. Daarnaast moeten we ook werven: deelnemers, vrijwilligers, medewerkers, vrienden en fondsen. Publiciteit is belangrijk voor ons. Het hoort ook bij onze missie: we willen werken aan een inclusieve samenleving.

 

Wie zoeken we?

·       iemand die nieuwsberichten voor onze website kan schrijven, met een foto verrijken en publiceren en onze website up-to-date kan houden; 

·       regelmatig een mailchimp-nieuwsbrief kan opstellen en versturen;

·       foto’s en berichten kan posten op de sociale media;

·       en ons kan helpen met het in- en doorvoeren van een nieuwe huisstijl en/of een communicatiestrategie.

 

Uiteraard doe je dat niet allemaal in je eentje. Je hebt de hulp van anderen in De Ark nodig, zij moeten jou foto’s, berichtjes of teksten aanleveren. Jij maakt er dan iets moois en lekker leesbaars van en publiceert het ook.

 

Daarvoor is het nodig dat je:

·       De Ark leert kennen en regelmatig langs komt in de werkplaats, in het woonhuis, op de tuinderij en bij gemeenschapsmomenten;

·       (ook) in beelden denkt en goed kunt schrijven;

·       om kunt gaan met media als Wordpress, Mailchimp, Facebook, Instagram, e.a.;

·       gevoel hebt voor het bijzondere van onze gemeenschap en voor de wereld van mensen met een verstandelijke beperking;

·       creatief bent, flexibel, initiatiefrijk en zelfstandig.

 

Wat vragen we van je?

·       dat de vele medewerkers van De Ark je met hun berichtjes en foto’s weten te vinden;

·       dat je op allerlei momenten aanwezig bent of kunt zijn;

·       en dat je met (grote) regelmaat iets post of publiceert.

 

Wat bieden we je?

·       een hele leuke en interessante werkomgeving: leuke mensen, mooie verhalen, bijzondere gebeurtenissen;

·       in een internationale en professionele context;

·       eventuele onkosten worden uiteraard vergoed.

 

Heb je belangstelling? Wil je De Ark op de kaart zetten, lokaal, regionaal én internationaal? Of weet je misschien iemand die dat zou kunnen doen? Stuur een berichtje!

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over De Ark Haarlem

In De Ark draait het om ontmoetingen: verschillende mensen die elkaar met vriendelijkheid en warmte ontmoeten en leren kennen. Mensen die aandacht hebben en zorg dragen voor elkaar. Mensen die samen een gemeenschap vormen, waarin iedereen de ruimte krijgt, gezien wordt, gewaardeerd wordt en tot bloei kan komen.

In de Arkgemeenschap Haarlem wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking elke dag samen in Arkhuis Pelletier. Mensen met afstand tot regulier werk komen werken in onze Werkplaats en Tuinderij. Mensen die mee willen werken in huis, tuin of werkplaats en mensen die mee willen leven met onze huisgenoten en deelnemers vormen samen een gemeenschap. Een gemeenschap die open staat voor velen en zich ook door hen laat inspireren.

Verschillen verrijken
Mensen zijn verschillend: ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, talenten, tekortkomingen en beperkingen. Wij geloven dat het omgaan met mensen die verschillend zijn verrijkend is. Wat ons betreft geldt dat in het bijzonder voor mensen met een verstandelijke beperking.

Powered by Deed‌mob Tools ·