Skip Sidebar

De Ark Haarlem

Non-profit

Over ons

In De Ark draait het om ontmoetingen: verschillende mensen die elkaar met vriendelijkheid en warmte ontmoeten en leren kennen. Mensen die aandacht hebben en zorg dragen voor elkaar. Mensen die samen ...

Mensen met een beperkingZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijnVerantwoorde consumptie en productieDuurzame steden en gemeenschappen
Deel

Chauffeur

Structureel werk · 0–8 uur/week · Start vanaf 1 sep 2022
Flexibele locatie
Vervoer
Mensen met een beperkingZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenVerantwoorde consumptie en productie
Activiteit Delen
De Ark Haarlem
#55381
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/De-Ark-Haarlem/activiteiten/Chauffeur/55381 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je haalt een van onze deelnemers thuis op en zorgt ervoor dat hij/zij om 09:00u aanwezig is op de Werkplaats. Om 15:30u wordt hij/zij weer naar huis gebracht.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken enthousiaste chauffeurs die graag van A naar B rijden en en daarbij iets wil betekenen voor de medemens, met name vanuit Velserbroek. Heb je zelf geen auto? Dat is geen probleem, want we hebben voor jou een abonnement bij GreenWheels!

Het lijkt misschien een kleine bijdrage aan het geheel, maar dat is het niet! Het is een hele belangrijke, want door jouw inzet kunnen mensen die niet mobiel zijn toch naar de Werkplaats komen. Onze deelnemers, hun thuisfront en De Ark rekenen op jou als chauffeur. Zodat mensen die niet mobiel zijn, toch kunnen komen werken. We werken met een enthousiaste groep chauffeurs en we houden met de planning natuurlijk rekening met jouw mogelijkheden.

Heb je belangstelling of weet je iemand? Laat het meteen weten aan Renate.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over De Ark Haarlem

In De Ark draait het om ontmoetingen: verschillende mensen die elkaar met vriendelijkheid en warmte ontmoeten en leren kennen. Mensen die aandacht hebben en zorg dragen voor elkaar. Mensen die samen een gemeenschap vormen, waarin iedereen de ruimte krijgt, gezien wordt, gewaardeerd wordt en tot bloei kan komen.

In de Arkgemeenschap Haarlem wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking elke dag samen in Arkhuis Pelletier. Mensen met afstand tot regulier werk komen werken in onze Werkplaats en Tuinderij. Mensen die mee willen werken in huis, tuin of werkplaats en mensen die mee willen leven met onze huisgenoten en deelnemers vormen samen een gemeenschap. Een gemeenschap die open staat voor velen en zich ook door hen laat inspireren.

Verschillen verrijken
Mensen zijn verschillend: ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, talenten, tekortkomingen en beperkingen. Wij geloven dat het omgaan met mensen die verschillend zijn verrijkend is. Wat ons betreft geldt dat in het bijzonder voor mensen met een verstandelijke beperking.