Skip Sidebar

Over ons

In het Huis van de Wijk, de Dwarsligger, is iedereen welkom. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd en we staan open voor ideeën van bewoners.

Buurt & omgevingWelzijnSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijnGeen armoedePartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Wij zoeken jou!

Wij zoeken jou!

Structureel werk · Flexibele uren
Planetenweg 338, 1974 BP IJmuiden, Nederland
Buurt & omgevingWelzijnKunst & cultuur
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Huis van de Wijk de Dwarsligger
#79369
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Buurthuis-de-Dwarsligger/activiteiten/Wij-zoeken-jou/79369 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je graag inzetten voor de bewoners van IJmuiden, maar weet je (nog) niet hoe? Meld je aan als vrijwilliger bij Huis van de Wijk de Dwarsligger.

Uitgebreide omschrijving

Heb jij een super idee, maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Heb je bijvoorbeeld altijd al eens een workshop willen organiseren of een ontmoetingsochtend willen opzetten voor een specifieke doelgroep? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Buurt van de Wijk, de Dwarsligger en samen kijken wij hoe we jouw idee tot leven kunnen brengen.


Wat ga je doen?

Binnen de Dwarsligger worden al hele leuke activiteiten georganiseerd, maar er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en enthousiaste vrijwilligers zoals jij!


Wat is er mogelijk?

We bespreken graag samen met jou wat je wensen zijn en waar je kwaliteiten liggen. Vervolgens onderzoeken we hoe we jouw idee kunnen uitvoeren. De uitvoering van het idee ligt vervolgens bij jou, maar er is altijd een professional in de buurt voor vragen en ondersteuning.


Waarom aan de slag als vrijwilliger?

Dit is een unieke kans om jouw idee vorm te geven en tegelijkertijd iets te betekenen voor een ander.

Ervaring is niet nodig, wel zijn wij op zoek naar echte mensen-mensen met een hart op de juiste plek. Onze vrijwilligers hebben daarnaast allemaal geduld en doorzettingsvermogen.Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Huis van de Wijk de Dwarsligger

In het Huis van de Wijk, de Dwarsligger, is iedereen welkom. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd en we staan open voor ideeën van bewoners.