Tuingroep-vrijwilliger

Tuingroep-vrijwilliger

Structureel werk · 4–6 uur/week
1981 LN, Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland
TuinierenNederlandsEngels
DierenwelzijnNatuur & MilieuOnderwijs
15 Leven op het land
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Boerderij Zorgvrij
#54986
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Boerderij-Zorgvrij/activiteiten/Tuingroep-vrijwilliger/54986 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze gezellige tuingroep onderhoudt onze geurtuin, weertuin en boomgaard. Interesse maar niet veel kennis van tuinieren? Dat is geen must. Begeleiding genoeg.

Uitgebreide omschrijving

Onze gezellige tuingroep onderhoudt onze geurtuin, weertuin en boomgaard opdat deze zo aantrekkelijk mogelijk blijven voor onze bezoekers. De tuingroep bestaat uit zo'n 6 personen, waarvan er 4 op de maandagochtend samen werken en 2 op ochtenden van andere weekdagen komen tuinieren.


Eens in de zoveel tijd gaat de groep met elkaar op training (wilgentenen-vlechten & veilig omgaan met tuingereedschap) en wordt de trainingsdag gecombineerd met een lekkere lunch en/of borrel. Ook wordt er jaarlijks voor alle 60 vrijwilligers op onze boerderij een diner georganiseerd en delen de vrijwilligers mee in de kerstpakketten.

Interesse in deze functie, maar niet veel kennis van tuinieren? Dat is geen must. Op de maandagochtend is er professionele begeleiding genoeg.   

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Boerderij Zorgvrij

Midden in Spaarnwoude Park bij Velsen-Zuid ligt informatieboerderij Zorgvrij. Hier kun je koeien aaien, melk tappen, kaas maken en ravotten in de speeltuin, een bezoek brengen aan de streekwinkel of een krantje lezen in het pannenkoekenrestaurant én vind je het informatiecentrum van recreatiegebied Spaarnwoude!

Jong en oud kunnen hier zien en ervaren wat het leven op een biologisch melkveebedrijf inhoudt. De toegang is gratis en bijna altijd zijn er kalfjes, geiten, kippen, varkens en konijnen te zien.
Help jij ons als vrijwilliger om de boerderij een extra leuke bestemming te maken?

Powered by Deed‌mob Tools ·