Vrijwilliger tuinen

Vrijwilliger tuinen

Structureel werk · 4–6 uur/week
1981 LN, Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland
TuinierenNederlandsEngels
DierenwelzijnNatuur & MilieuOnderwijs
15 Leven op het land
Activiteit Delen
Boerderij Zorgvrij
#54986
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Boerderij-Zorgvrij/activiteiten/Tuingroep-vrijwilliger/54986 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De tuingroep op Zorgvrij onderhoudt een prachtige geurtuin en een boomgaard. Samen in een ongedwongen sfeer buiten werken geeft energie. Help je mee?

Uitgebreide omschrijving

Onze gezellige tuingroep onderhoudt een geurtuin, de perken op het erf en een hoogstam fruitboomgaard. De tuingroep komt elke maandagochtend samen voor o.a. schoffelwerk, onkruid plukken en enkele keren per jaar wordt het snoeiwerk gedaan.


Werken in de buitenlucht geeft energie! Samen zorgen we voor een mooi groen erf, een heerlijk geurende tuin waar ook blinden en slechtzienden van bloemen kunnen genieten én een vruchtdragende boomgaard.


Wij zorgen voor de koffie en de thee!


WIJ BIEDEN

Boerderij Zorgvrij op het Boerenerf Spaarnwoude is een dynamische en inspirerende werkplek met een enthousiast team, midden in het mooie groene Spaarnwoude Park. Als vrijwilliger bij Boerderij Zorgvrij maak je deel uit van een enthousiast (vrijwilligers)team en draag je actief bij aan de beleving van het Boerenerf en de Boerderij.

Je bent bij ons WA en ongevallen verzekerd en je ontvangt een reiskostenvergoeding. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Boerderij Zorgvrij

Boerderij Zorgvrij is onderdeel van Boerenerf Spaarnwoude. Hier kun je ervaren waar ons voedsel vandaan komt en hoe we dit op een zo duurzaam mogelijke manier produceren. Samen met tuinderij Het Groene Leven en restaurant Onder de Platanen vormen we het Boerenerf, met de historische boerderij als kloppend hart.

Of je nu een bezoek brengt als gezin, kinderfeestje, schoolklas of bedrijf, we bieden voor iedereen leuke en leerzame activiteiten. Kinderen hebben de ruimte om lekker rond te rennen (en vies te worden…) en te spelen bij de dieren of in de speeltuin. We hebben schoolprogramma’s en organiseren kinderfeestjes en evenementen. Als vrijwilliger bij Boerderij Zorgvrij draag je actief bij aan de beleving van het Boerenerf!

Powered by Deed‌mob Tools ·