Mediabegeleider Mini Media Middag

Mediabegeleider Mini Media Middag

Structureel werk · 1–3 uur/week · Start vanaf 6 okt 2023
Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden, Nederland
OnderwijsActiviteiten begeleidenJeugdwerkGastheer/vrouwCoördinerenOntwerpOnderzoekVertalenAdvies & MentoringOndersteunend werkBegeleidingSociaal contactCreatiefComputerData ScienceProgrammerenWebsite makenElektronicaNederlands
Buurt & omgevingOnderwijsKinderen & Jongeren
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Bibliotheek Velsen
#67622
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Bibliotheekvelsen/activiteiten/Mediabegeleider-Mini-Media-Middag/67622 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij de jongste generatie inspireren op het gebied van media? Bij de Mini Media Middag begeleid je kinderen van 3 tot 6 jaar met mediaworkshops!

Uitgebreide omschrijving

Ontdek samen met kinderen van 3 tot 6 jaar de digitale wereld op een speelse manier!


Samen met kinderen ga je aan de slag met de meest fantastische activiteiten. Van het bouwen van robots tot het spelen van leuke apps, er is van alles mogelijk! Daarnaast leer je ouders en de kinderen op een speelse manier hoe ze verantwoord met media kunnen omgaan.


Mini Media Middagen zijn op vrijdagen en maandagen, in de Bibliotheek Velserbroek of IJmuiden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Bibliotheek Velsen

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt!

Je kan bij de bibliotheek voorlezen en ook helpen met lastige digitale vragen. Je kan bij ons activiteiten begeleiden of zelf organiseren! Je mag met boeken rondrijden in onze dienstwagen of helpen in bibliotheken op school.

Omdat wat jij doet telt kan iedereen bij Bibliotheek Velsen aan de slag. Door onze gezamenlijke inzet weten we taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen!

Je leert bij Bibliotheek Velsen op een verrassend ontspannende manier nieuwe mensen kennen in het tempo dat jij graag wil. In ruil maken wij een deskundige van jou en geven je de ruimte om je te laten doen waar jij goed in bent!

Powered by Deed‌mob Tools ·