Skip Sidebar

Over ons

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij ...

Kunst & cultuurBuurt & omgevingOnderwijs
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Laborant-out-of-the-box

Laborant-out-of-the-box

Structureel werk · 2-6 uur/maand
Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden, Nederland
Activiteiten begeleidenOnderwijsJeugdwerkCreatiefComputerElektronicaWebsite makenProgrammerenData ScienceAdvies & MentoringOndersteunend werkOnderzoek
Kunst & cultuurBuurt & omgevingOnderwijs
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Bibliotheek Velsen
#57554
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Bibliotheekvelsen/activiteiten/Laborant-out-of-the-box/57554 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je gaat samen met de deelnemers aan de slag om de meest fantastische opdrachten te doen. Robots bouwen, games programmeren alles kan!

Uitgebreide omschrijving

Wij ontvangen iedere maand een kist met materialen voor een compleet laboratorium. Iedere maand is er een nieuwe kist, met nieuwe uitdagingen!


De kist bevat duidelijke lesbrieven en instructies. Dus voorkennis is niet nodig. Je leert nieuwe technieken en spelenderwijs code kraken.


Zo houden we nieuwe digitale technieken toegankelijk voor de volgende generatie. Om te leren programmeren hoef je niet op je zolderkamer alleen te zitten achter de computer. Deelnemers leren nieuwe skills en sociale vaardigheden.


De activiteiten van lab out of the box zijn op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur afwisselend in Velserbroek en IJmuiden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
IJmuiden Activiteiten > Bibliotheek Velsen > Laborant-out-of-the-box

Over Bibliotheek Velsen

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt!

Je kan bij de bibliotheek voorlezen en ook helpen met lastige digitale vragen. Je kan bij ons activiteiten begeleiden of zelf organiseren! Je mag met boeken rondrijden in onze dienstwagen of helpen in bibliotheken op school.

Omdat wat jij doet telt kan iedereen bij Bibliotheek Velsen aan de slag. Door onze gezamenlijke inzet weten we taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen!

Je leert bij Bibliotheek Velsen op een verrassend ontspannende manier nieuwe mensen kennen in het tempo dat jij graag wil. In ruil maken wij een deskundige van jou en geven je de ruimte om je te laten doen waar jij goed in bent!