Skip Sidebar

Over ons

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij ...

Kunst & cultuurBuurt & omgevingOnderwijs
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
CoderDojo Mentor

CoderDojo Mentor

Structureel werk · 1-3 uur/maand · Start vanaf 1 sep 2023
Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden, Nederland
TrainingOnderwijsActiviteiten begeleidenJeugdwerkOntwerpOnderzoekAdvies & MentoringMaatje & buddySociaal contactBegeleidingOndersteunend werkComputerElektronicaWebsite makenProgrammerenData ScienceCreatiefNederlandsEngels
Buurt & omgevingOnderwijsKinderen & Jongeren
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Bibliotheek Velsen
#67711
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Bibliotheekvelsen/activiteiten/CoderDojo-Mentor/67711 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij een positieve impact hebben op de toekomst van jonge coders? Word dan nu een CoderDojo Mentor en sluit je aan bij onze inspirerende CoderDojo!

Uitgebreide omschrijving

 Als CoderDojo Mentor help je kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar oud om hun programmeervaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Door jouw kennis en enthousiasme kan jij de volgende generatie van coders inspireren en begeleiden.

 

Als vrijwilliger van CoderDojo ben jij de mentor die de jeugd begeleidt bij het leren van code voor de ontwikkeling van creatieve projecten. Daar leer je zelf ook van! Je hebt de mogelijkheid om verschillende programmeertalen en tools te leren, zoals Scratch, JavaScript, Python, HTML en nog veel meer! Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met coderen of niet, iedereen is welkom om zich aan te melden en mee te doen. Bij de CoderDojo leer je van elkaar.

 

Naast het leren van code, biedt CoderDojo ook de kans om nieuwe vrienden te maken, leuke ervaringen op te doen en deel te nemen aan de steeds groeiende wereld van technologie en nieuwe media.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Bibliotheek Velsen

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt!

Je kan bij de bibliotheek voorlezen en ook helpen met lastige digitale vragen. Je kan bij ons activiteiten begeleiden of zelf organiseren! Je mag met boeken rondrijden in onze dienstwagen of helpen in bibliotheken op school.

Omdat wat jij doet telt kan iedereen bij Bibliotheek Velsen aan de slag. Door onze gezamenlijke inzet weten we taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen!

Je leert bij Bibliotheek Velsen op een verrassend ontspannende manier nieuwe mensen kennen in het tempo dat jij graag wil. In ruil maken wij een deskundige van jou en geven je de ruimte om je te laten doen waar jij goed in bent!