Bibliotheek Ondersteuner Bibliotheek IJmuiden

Bibliotheek Ondersteuner Bibliotheek IJmuiden

Structureel werk · 2–4 uur/week
Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenWinkelOnderwijsLezen & schrijvenReceptieAdministratieHulpverleningBegeleidingOndersteunend werkSociaal contactAndersComputerCreatiefFotografie & filmNederlandsArabischAndersEngelsDuitsFransTurksOekraïnsTigrinyaPoolsPortugees
OnderwijsKunst & cultuurSociale rechtvaardigheid
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsGendergelijkheidEerlijk werk en economische groeiOngelijkheid verminderenDuurzame steden en gemeenschappenVrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Bibliotheek Velsen
#73460
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Bibliotheekvelsen/activiteiten/Bibliotheek-Ondersteuner-Bibliotheek-IJmuiden/73460 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Werk mee aan het bevorderen van een gastvrije en inclusieve omgeving voor iedereen. Overweeg een rol als Bibliotheek Ondersteuner!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij gepassioneerd over maatschappelijke betrokkenheid en wil je een positieve impact hebben binnen onze gemeenschap? Overweeg dan vrijwilligerswerk als Bibliotheek Ondersteuner binnen onze Bibliotheek IJmuiden. Werk mee aan het bevorderen van een gastvrije en inclusieve omgeving voor iedereen.


Met natuurlijk overwicht bewaart de Bibliotheek Ondersteuner de rust en orde in de bibliotheek. Hij spreekt bezoekers aan op overlastgevend gedrag. Zo is elke bezoeker welkom, gewaardeerd en gerespecteerd.


De Bibliotheek Ondersteuner is een community versterker en een bruggenbouwer. Met een glimlach begroet de steward onze vaste bezoekers en herkent gezichten. In gesprek gaan met vaste bezoekers is voor hem of haar een kans om verhalen te delen, ervaringen uit te wisselen en de band tussen de bibliotheek en haar bezoekers te verdiepen.


Met hart voor maatschappelijke dienstverlening zet de Bibliotheek Ondersteuner zich in voor een inclusieve gemeenschap. Dit gaat verder dan het uitlenen van boeken; het gaat ook over het samenbrengen van mensen, wijst hen op lezingen, workshops en culturele evenementen.


Een hulpvaardige instelling kenmerkt de Bibliotheek Ondersteuner.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Bibliotheek Velsen

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt!

Je kan bij de bibliotheek voorlezen en ook helpen met lastige digitale vragen. Je kan bij ons activiteiten begeleiden of zelf organiseren! Je mag met boeken rondrijden in onze dienstwagen of helpen in bibliotheken op school.

Omdat wat jij doet telt kan iedereen bij Bibliotheek Velsen aan de slag. Door onze gezamenlijke inzet weten we taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen!

Je leert bij Bibliotheek Velsen op een verrassend ontspannende manier nieuwe mensen kennen in het tempo dat jij graag wil. In ruil maken wij een deskundige van jou en geven je de ruimte om je te laten doen waar jij goed in bent!

Powered by Deed‌mob Tools ·